Metal Gear Solid V Ground Zeroes: Jamais Vu DLC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Metal Gear Solid V Ground Zeroes: Jamais Vu DLC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 817 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Metal Gear Solid V Ground Zeroes: Jamais Vu DLC
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zepharoth

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,675
8,173
113

Region: [US] BLUS31369
Size: 182 MB

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Game Update v1.01:
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Game Update v1.02:
4.21+ Fixed files for Game Update v1.02:

Son düzenleme:

metalgear25

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 27, 2013
159
30
28
43
selam paylaşım için teşşekür ederim oyunu kurdum ps store lisansı yenilenmesi gerek diyor bu olayı nasıl aşabilirim acaba

metalgear25

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 27, 2013
159
30
28
43
kaderş ben daha denemedim istersen bi dene sorun olmaz akşam eve gidersem denerim ancak
dostum ben bunu kuruyorum verdiklerini denedim ama bu dlc ayrı bir oyun gibi kuruluyor girmek iştediğim zamanda lisan yenileme istiyor bunun fixivarsa yollarsan sevinirim

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
dostum ben bunu kuruyorum verdiklerini denedim ama bu dlc ayrı bir oyun gibi kuruluyor girmek iştediğim zamanda lisan yenileme istiyor bunun fixivarsa yollarsan sevinirim
Ayni sorun bende de var, yuklu oyunun icerisine DLC olarak degil de XMB menu uzerine sanki PSN oyunu yuklemisim gibi ayri bir oyun olarak kuruluyor.
Oyunu acmaya calisinca da versiyon yukselteyim mi diye soruyor, hayir diyince cikiyor.
Not: Rogero 4.46 Cobra CFW kullaniyorum, update ve fixi kurduktan sonra da hata aliyorum.