- Şub 19, 2019
- 1,268
- 23,626
- 113

Sevgili mcpsp üyeleri, Middle Earth Shadow of Mordor GOTY PS4 oyununun Türkçe Yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren OYUN ÇEVİRİ ekibine, buradan sonsuz teşekkürlerimi sunar, yama çalışmalarında kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyorum. PC yaması PS4 dosyası ile hemen hemen uyumluydu. Yalnız kodlarda sorun olduğu için onları düzenlemek zorunda kaldım. Ayrıca yazıları daha iyi okuyabilmeniz için küçük harfler yerine büyük harfler kullandım. Oyuna sahipseniz, tekrardan indirmenize gerek yoktur. Önceden indirmiş olduğunuz bir yama varsa, bu yamayı sorunsuz bir şekilde üzerine kurabilirsiniz. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum.
Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark
BİLGİLENDİRME
Bilgisayarım arızalı olduğu için yama çalışmalarına ara vermiştim. Bu süre içinde cevap veremediğim arkadaşlar varsa, ki var, haklarını helal etsinler

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ
TÜRKÇE FONT
Ömer Öz
PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: