PS5 Oyun Türkçe Yama Mortal Kombat 1 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan Mortal Kombat 1 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,143 kez görüntülenmiş, 200 yorum ve 96 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Mortal Kombat 1 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Byesmer

alperrenkli

TR YAMA MAKER KING
Yönetici
Forum Admini
Eki 18, 2010
578
9,719
93
52
Mortal Kombat 1 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Oyunun türkçe çevirisi ve Düzenlemesi tamamen bana ait (ALPERRENKLI) olan Mortal Kombat 1 PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için SWUFORCE'ye ve PANZI'ye teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama tüm PPSA kodlu oyunlarla uyumludur. Ek olarak, alt yazıların daha iyi okunabilmesi için küçük harfler yerine büyük harfler kullanılmıştır.

OYUN HAKKINDA
Bu Bizim Kanımızda Var!

Ateş Tanrısı Liu Kang tarafından yeniden yaratılmış olan Mortal Kombat™evrenini keşfedin. Mortal Kombat™ 1, yeni bir dövüş sistemi, oyun modları ve ölüm şekilleriyle bu popüler seride yeni bir çağ başlatıyor!

NOT
Türkçe yama 6xx ve 7xx versiyonlarında sorunsuz çalışmaktadır. Alt versiyonlarda (4xx ve 5xx) fix olmadığı için çalışmamaktadır. Ek olarak, oyunu dahiliden çalıştırmanız gerekiyor. Çünkü oyun maalesef Harici HDD üzerinden açıldığı zaman aşırı kasıyor. Harici SSD varsa sizde oradan da deneme yapabilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
ALPERRENKLI

PS5 TOOL
SWUFORCE
PANZI

PS5 PORT VE DÜZENLEME
ALPERRENKLI

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

karakral02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 25, 2018
170
170
43
ADIYAMAN
RDR 2 nin patenti alınmış sanki kimse yapmıyor
DIRT5 olsa fena olmaz
hoş ps5 oyunlarını ps5 ssd ye atamadım bir türlü kopyalayıp yapıştırıyorum harici diski çıkarınca oyun bozuk diyor

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,604
5,152
113
RDR 2 nin patenti alınmış sanki kimse yapmıyor
DIRT5 olsa fena olmaz
hoş ps5 oyunlarını ps5 ssd ye atamadım bir türlü kopyalayıp yapıştırıyorum harici diski çıkarınca oyun bozuk diyor
Başkan oyundan oyuna değişir o
Dirt 5 naparsan yap USB den calısır

Bide diğer oyunu m2ssd ye atsan bile dizin yerini tekrar ayarla sonra launcer yap

karakral02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 25, 2018
170
170
43
ADIYAMAN
Başkan oyundan oyuna değişir o
Dirt 5 naparsan yap USB den calısır

Bide diğer oyunu m2ssd ye atsan bile dizin yerini tekrar ayarla sonra launcer yap
dizin yerini tekrar ayarlıyorum olmuyor bu oyunlardan biri kena diğeri Sackboy A Big Adventure
baktım olmuyor bende o oyunların ps4 için olanını yükledim

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,604
5,152
113
dizin yerini tekrar ayarlıyorum olmuyor bu oyunlardan biri kena diğeri Sackboy A Big Adventure
baktım olmuyor bende o oyunların ps4 için olanını yükledim
Ben bitirdim ps5 olan versiyonu ama inan hatırlamıyorum USB den mi oynadım m2ssd den mi

Ps5 ve ve PS4 de olan oyun aynı da olsa ben ps5 tarafını tercih ediyorum hep

USB de olsa ps5 olsun diyorum :)

karakral02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 25, 2018
170
170
43
ADIYAMAN
Ben bitirdim ps5 olan versiyonu ama inan hatırlamıyorum USB den mi oynadım m2ssd den mi

Ps5 ve ve PS4 de olan oyun aynı da olsa ben ps5 tarafını tercih ediyorum hep

USB de olsa ps5 olsun diyorum :)
250 gb harici diskim var olmadı yüksek kapasiteli disk almam lazım
çünkü doğru ps5 oyunları başka seviye