Multiman ile Covers Yapma .....

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde dead_space tarafından oluşturulan Multiman ile Covers Yapma ..... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,597 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı Multiman ile Covers Yapma .....
Konbuyu başlatan dead_space
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dead_space

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
0
40
Multiman İle Covers Yapma .....
merhaba arkadsalar sizlere multiman ile nasıl covers yapılacağını anlatacağım.öncelikle nasıl yani demek isteyenler için şöyel bir açıklama yapayım

bildiğiniz üzere multiman şu anda 3 parçaya bölündü bir kmeaw 3.55 cfw için güncelleniyor ve dex to cex uygulaması için en sonda cobra sub için güncelleniyor

multiman çok bucalamaya başladı ve her yeni bir güncellemesinde ps3 müzde yüklü olan oyunların resimlerini olmadığını görüyoruz

şimdi sizlere multimanın full sürümünü indirmeden sadece base sürümü ilede nasıl tüm oyunlara ait oyun kapak resimlerini yükleyeceğimiz anlatacağım.

elimizde olması gerekenler

1 internetli bir bilgisayar
2 ps3 3.55 cfw veya 3.41 sürümüne sahip
3 ps3 müzde yüklü olan herhangi bir sürüme ait multiman

1 ps3 müzde yüklü olan oyunlardan örneğin uncharted 3 ün resmi yok yani covers ı değilmi örneğin şimdi multimana girip oyunun üzerine geliyoruz ve kare tuşuna basıyoruz ve oyunun uzantısını bir yere not alıyoruz örneğin BLES00549 diyelim

not : haricide oyunları yüklü olanlar için bu uygulama daha basit olacak direkt olarak isim uzantısı belli olmayan oyunların param.sfo dosyalarını metin belgesinin üzerine atarak oyunun sürümünü kolaylıkla bulabilirler)

2 şimdi pc ye geçiyoruz google arama motorunun görseller sekmesinden oyunun ismini yazıyoruz uncharted 3 diyoruz ve hemen 260x300 diye yanına ekliyoruz boyutunu çünkü multiman bu boyuttaki resimleri destekliyor yani uncharted 3 260x300 yazıyoruz bulduğumuz resmi tıklıyoruz ve masa üstüne kaydediyoruz

3 indirdiğimiz resmin üzerine gelerek daha önce indirdiğimiz resmin üzerine ad değiştri diyoruz ve ps3 de not aldığımız uncharted 3 ün uzantısını yazıyoruz BLES00459 işlem tamam şimdi resmi flash belleğimize atıyoruz ve ps3 e takıyoruz

4 multimana giriyoruz oyuna ftp manager sekmesini açıyoruz (select ve start) dedikden sonra flash belleğimizi buluyoruz oradaki resmin üstüne gelip tekrardan isim değiştir diyoruz oradaki sadece JPG yazan kısmı büyük yazıyoruz küçük harfle yazarsanız multiman görmeyecektir yani şöyle olacak BLES00549.JPG böyle yapacağız artı resim hazır yani cover

5 son işlem olarak multimanın kendi içine giriyoruz dev_hdd.00 ardından game sekmesi oradanda sonu 608 ile biten klasöre tıklıyoruz (multimanın son sürümüne sahip olanlar direkt olarak ftp manager sekmesinde yer alan multimanın resminin olduğu yerden kısaca içeriğine ulaşabilirler) içine giriyoruz covers yazan sekmeyi açıp hazırladığımız resmi buraya atıyorz işlem tamam artık resimler hazır

tüm oyunlara ait resimleri bu şekilde hazırlayabilirsiniz yani tek tek değil çoklu olarak da yükleyebilirsiniz

bir teşekkür etmeniz yeterli olacaktır

Not: istediğiniz bir müzik dosyasınıda multiman üzerindeyken ismini değiştirip büyük harfler ile SOUND.BIN yazarak multimanın tema sekmesine ekleyebilirsiniz tema müziği sizin istediğiniz müzik olarak açılacakdır artık bir reset atın multimana yeter

sadece ana sadece mcps3 ve mcpsp de

forever kmeaw 3.55 cfw and multiman

Bump: ikinci kısımda sizler ile ps3 ümüzde yüklü olan psn ve emülatörlerin hdd değişimi öncesinde nasıl yedeklenip sonra ps3 müze yeni bir hdd takdığımızda nasıl yükleyip açığa çıkaracağınızı anlatacağım

bu çok önemli

Bump: ikinci kısımda sizler ile ps3 ümüzde yüklü olan psn ve emülatörlerin hdd değişimi öncesinde nasıl yedeklenip sonra ps3 müze yeni bir hdd takdığımızda nasıl yükleyip açığa çıkaracağınızı anlatacağım

bu çok önemli

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
2,889
250
83
39
Multiman Full Paket ortalama 250 Mb içinde coverlar kendi geliyor. Güncel bir sürüm yüklemek daha mantıklı değilmi :) Hali hazırda BASE versiyonu yükleyenler zaten multiman ayarlarında internetten kapakları indir açıksa bu işlemi kendi yapıyor :) Yinede uğraşmışsın emeğine sağlık. Birde her paylaştığın yazının altına forever kmeaw 3.55 cfw and multiman yazacağına imzanı düzenlemen daha mantıklı ve pratik olur.

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
0
40
slm öncelikle te5ir sana tesekkür ederim ama mcpsp de artık bir şey paylaşmayacağım

şimdi sizin sorularınızı cevaplıyayım malesef multimanın full sürümünüde yükleseniz bile covers resimleri yine olmayacak çünkü multimanın artık içerisinde oyunların resimleri tam olarak gelmiyor

şimdi elinde multimanın 4.05.00 full sürümü var dikkat edersen ninja gaiden 3 tekken street fighter silent hill downpour ve bir çok güncel oyunun multimanda resimlerinin olmadığını göreceksin

ayrıca multimanın full sürümü pek bir şey ifade etmiyor yer kaplamakdan başka benim verdiğim uygulama ile kendinde multimanı full olarak kullanabilirsin

multimanın en önemli uygulamasını bu sitede yazmakdan vazgeçtim saygısız insanlar var burada mcps3 e bekliyorum

dante1234

Erişim Engelli
Haz 21, 2012
105
1
0
39
slm öncelikle te5ir sana tesekkür ederim ama mcpsp de artık bir şey paylaşmayacağım

şimdi sizin sorularınızı cevaplıyayım malesef multimanın full sürümünüde yükleseniz bile covers resimleri yine olmayacak çünkü multimanın artık içerisinde oyunların resimleri tam olarak gelmiyor

şimdi elinde multimanın 4.05.00 full sürümü var dikkat edersen ninja gaiden 3 tekken street fighter silent hill downpour ve bir çok güncel oyunun multimanda resimlerinin olmadığını göreceksin

ayrıca multimanın full sürümü pek bir şey ifade etmiyor yer kaplamakdan başka benim verdiğim uygulama ile kendinde multimanı full olarak kullanabilirsin

multimanın en önemli uygulamasını bu sitede yazmakdan vazgeçtim saygısız insanlar var burada mcps3 e bekliyorum
dostum bence paylaşmaya devam et bu bazı insanlar haketmesede bazılarıda hakediyor :) destek her zaman lazım takma gitsin son zamanlarda çok arttı saygısızlık ):

Rapsody_izmir

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 26, 2010
107
10
0
40
Gerçekten adamı paylaştığına pişman ettiniz yahu. Kiminin işine yarar kiminin yaramaz. Gerek yok demeyede gerek yok. Ben belki oyunların coverlarına kendi resimlerimi koyacağım : )

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
0
40
evet isterseniz kendi resimlerinizide oyunlara koyabilirsiniz birazdan da sizlere ps3 ün hdd sini değiştirip içindeki emulatör ve diğer yüklü olan psn oyunlarını nasıl yani hadd ye yükleyip ps3 de açığa çıkaracağınızı anlatacağım yani demek istediğim

şimdi bende 320 gb lık ps3 var ve içinde full kurulu psn oyunları var yada hdd dem de artık yavaş yavaş sorunlar yaşamaya başladım bu oyunları nasıl kurtarıp tekrardan yeni taktığım hdd li ps3 ümde açığa çıkarabilirim bir daha pkg uzantılı bir oyunu kurmadan

3 üncü anlatım da da sizler ile blus ve bles sürümlerine ait oyunların dlc lerini multiman yolu ile nasıl bir birilerine uydurulacağını anlatacağım

örneğin elinizde street figter 4 var ve pal versiyon yani bles sitede de blus versiyona ait dlc fix verilmiş bunu nasıl pal bir oyuna uyarlıyacağınızı anlatacağım arkadaşlar bu iki konu çok önemli

corsan05

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 23, 2011
134
1
0
40
kardes saol sayende bilmedigim bişey ögrendim en az 10 tane oyunumunda kapagı yoktu onlarıda hallettim çok saol

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
0
40
rica ederim şimdide sizler ile dahili bir ps3 deki kurulmuş emülatör ve psn oyunlarını nasıl başka bir ps3 e pkg uzantısı olmadan kısa yolla yükleyeceğinizi anlatacağım