Multiman'li PS3'üm açılmıyor !

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde mkaane tarafından oluşturulan Multiman'li PS3'üm açılmıyor ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,877 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Multiman'li PS3'üm açılmıyor !
Konbuyu başlatan mkaane
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferhanANK

mkaane

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2014
4
0
1
Arkadaşlar herkese kolay gelsin selamlar.
4.55 Multiman kullanıcısıyım. İlk başlarda hiç sorun yoktu fakat birkaç gündür cihazı açıyorum ama televizyonda görüntü ve ses yok. Cihaz kapanmıyor da. Ancak arkadan fişini çektiğimde kapanıyor. Bu işlemi 3-4 kere tekrarladığımda görüntü geliyor. Var mıdır bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen arkadaşlar?

mkaane

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2014
4
0
1
ona da baktım farklı bir kablo da denedim ama o da olmadı. Aslında fazla sorun olmuyor ama benim korktuğum fişini çeke çeke bi zarar verir miyim acaba?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,254
821
113
40
ona da baktım farklı bir kablo da denedim ama o da olmadı. Aslında fazla sorun olmuyor ama benim korktuğum fişini çeke çeke bi zarar verir miyim acaba?
Makinan çok ısınıyormu ? + 3.55 OFW ile cihazı test et OFW CFW değil. HDD bad sector sorunuda olabilir.

Son düzenleme:

mkaane

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2014
4
0
1
valla ısınıyor açıkçası ama ben onun sorun olacağını düşünmemiştim normaldir diye. bir de sizden ricam şu test olayını detaylıca ögrenebilecegim bir yere yonlendirir misin beni

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
valla ısınıyor açıkçası ama ben onun sorun olacağını düşünmemiştim normaldir diye. bir de sizden ricam şu test olayını detaylıca ögrenebilecegim bir yere yonlendirir misin beni
Kardeş Ps3 ten hdd Yi çıkarmak gerekir. Sonra hdd kutusuna takip pc ye başladıktan sonra testi yapabilirsin. Google ye bad sector test diye yağdığında gerekli konular çıkar kardeş.

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk