Murdered Soul Suspect PS3-DUPLEX Multi Link

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Murdered Soul Suspect PS3-DUPLEX Multi Link başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,424 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 42 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Murdered Soul Suspect PS3-DUPLEX Multi Link
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan empat

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,496
5,727
113

Title: Murdered.Soul.Suspect.PS3-DUPLEX
Genre: Action, Adventure, RPG
Publicher: SQUARE ENIX, Eidos Interactive
Developer: Airtight Games
Size: 9.70 GB
Relase Date: 29 May 2014
Language: English

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
1gb link interchangeable
Fileom--Kingfiles--Sockshare 3 farklı link

Son düzenleme:

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
0
öncelikle paylaşım için teşekkürler ps3 daha ölmedi daha çıkıçak olan bir sürü oyun var artı bugün hem ps3e hemde ps4e yeni bir oyun duyuruldu bence bu oyun için yarına beklemekte fayda var bu oyun avrupa sürümü olduğu için gereksiz dil dosyaları olabilir yarın repack sürümü çıkabilir oyunun ben yarınayı bekleyeceğim eğer yarınaya repack sürümü çıkmazsa oyunun bu versiyonu indiricem

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
0
arkadaşlar ek bilgi 2-3 güne ps3 xbox 360 ve pc için 2 dünya savaşı konulu fps oyunu enemy front çıkıcak oyunun arasında yeni nesil platforma yoktur sadece bu nesile çıkıcak :tears_of_joy:

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıt Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
211
63
Bu oyun sanırım L.A.Noire tarzı bir oyun yani bulmaca çözme şeklinde,aksiyon,çatışma sahneleri yok.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıt Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
211
63
arkadaşlar ek bilgi 2-3 güne ps3 xbox 360 ve pc için 2 dünya savaşı konulu fps oyunu enemy front çıkıcak oyunun arasında yeni nesil platforma yoktur sadece bu nesile çıkıcak :tears_of_joy:
Ben 6 Haziran'da çıkacak BLOODBATH i bekliyorum tabi Haziran sonu da Sniper Elite 3 var.Bundan sonra Ps3'ün ömrü biter gibi geliyor.

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 4, 2012
803
736
0
antarktika
Ben 6 Haziran'da çıkacak BLOODBATH i bekliyorum tabi Haziran sonu da Sniper Elite 3 var.Bundan sonra Ps3'ün ömrü biter gibi geliyor.
shadow of mordor,
evil within,
cod advanced warfare,
assassins creed unity,
mgs phantom pain,
farcry 4,
Dying Light,
Game of Thrones (Telltale),
Mad Max,
bunlar aklıma gelenler.
bu oyunlarda gelsin o zaman ömrü dolar yavaş yavaş.şu an da ps3 ölmedi bence :)

Son düzenleme: