Naruto Severler, Psp'lerinizi Satmayın!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Haber Bülteni kategorisinde ulas97 tarafından oluşturulan Naruto Severler, Psp'lerinizi Satmayın! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,563 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Haber Bülteni
Konu Başlığı Naruto Severler, Psp'lerinizi Satmayın!
Konbuyu başlatan ulas97
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan No_Mecry

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Psp'ye yeni oyunlar çıkmaya devam ediyor. Beni çok mutlu eden bir oyun ekim 'in 18 inde çıkıyor! :D

Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Impact

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
Uzun zamandır bekliyorum.Çok iyi olacak gibime geliyor.Ps3'tekinin benzeri olacak galiba.

İxon

Ebony & İvory *
Kayıtlı Üyemiz
Nis 22, 2010
550
0
16
31
hiç naruto oynamadım :D ama yeni bir oyun göz çıkarmaz güzel oyunlar bizleri bekliyor(tag force 6 mesela :D)

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
Bu oyunu istememin nedeni Sennin Naruto'dur.Şöyle bir online co-op ve vs olursa çok daha güzel olur.Ekim'in 18'ini merakla bekliyor,iple çekiyorum.Naruto Shippuden'in en sevdiğim karakterleri;Sennin Naruto,Young Kakashi,Sasuke ve Minato'dur.

ulas97

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2009
381
0
16
31
Bu oyunu istememin nedeni Sennin Naruto'dur.Şöyle bir online co-op vevs olursa çok daha güzel olur.Ekim'in 18'ini merakla bekliyor,iple çekiyorum.Naruto shippuden'in en sevdiğim karakterleri;Sennin Naruto,Young Kakashi,Sasuke ve Minato'dur.
Neden Sasuke'yi herkez seviyor anlamıyorum. Güç isteyen abuk gülen garip bir karakter. :D Ben Jiraiya Şama'yı şeviyoydum ama öydü. :(

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
ulas97´isimli üyeden Alıntı
Neden Sasuke'yi herkez seviyor anlamıyorum. Güç isteyen abuk gülen garip bir karakter.:D Ben Jiraiya Şama'yı şeviyoydum ama öydü.:(
Pain'in kim olduğunu öğrenmek için bile bile ölüme gitti.Tek kolla kazanamazdı zaten.Ama Sennin Naruto intikamını aldı.:sayko:

GodDamnMan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 1, 2011
480
0
16
Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Impact demosunu indiriyorum,ama benden ofw yapmamı istiyor.Bir türlü oynayamıyorum.Bir çözümü var mıdır?Söyleyebilirseniz çok makbule geçer.