Hepatit Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Haz 15, 2026 2 0 1 Haz 15, 2026 #1 Bu cihazla alakalı alınıp ömür boyu kullanabilir miyim yani sağlamlık konusu oyunların sıkmaması gibi durumlar hakkında bilgi almak istiyorum
Bu cihazla alakalı alınıp ömür boyu kullanabilir miyim yani sağlamlık konusu oyunların sıkmaması gibi durumlar hakkında bilgi almak istiyorum
Anlamıyorum Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Haz 6, 2026 14 5 3 Haz 15, 2026 #2 alacaksan Steam deck al bütün oyunları oynuyorum nintendo swicht oyunlar ps2 ps3 pc
yhanova Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ocak 6, 2020 4,035 5,853 113 Haz 15, 2026 #3 Hepatit' Alıntı: Bu cihazla alakalı alınıp ömür boyu kullanabilir miyim yani sağlamlık konusu oyunların sıkmaması gibi durumlar hakkında bilgi almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... 1 2 yıldır var 3 yaşındaki kızım benim gördüğüm 5 kere yere attı Oled ekran kalitesi. Cok iyi Yine sen bilirsin tabi kırık versiyon aldım kullanıyorum Yani az kullanıyorum Ama güzel makine Steam iyiyse tabi onu al ama bende o yok bilhim yok maalesef
Hepatit' Alıntı: Bu cihazla alakalı alınıp ömür boyu kullanabilir miyim yani sağlamlık konusu oyunların sıkmaması gibi durumlar hakkında bilgi almak istiyorum Genişletmek için tıkla ... 1 2 yıldır var 3 yaşındaki kızım benim gördüğüm 5 kere yere attı Oled ekran kalitesi. Cok iyi Yine sen bilirsin tabi kırık versiyon aldım kullanıyorum Yani az kullanıyorum Ama güzel makine Steam iyiyse tabi onu al ama bende o yok bilhim yok maalesef