PS4 Türkçe YAMA Outlast PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Outlast PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,796 kez görüntülenmiş, 192 yorum ve 123 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Outlast PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İbrahim Sabri

Shadow098098

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 15, 2021
12
0
1

Sevgili mcpsp üyeleri, OUTLAST oyununun PS4 Türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren OYUN ÇEVİRİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ana oyunda alt yazılar için küçük harfler yerine büyük harfler kullandım. Yama ile uyumlu olan oyunu paylaştım, indirebilirsiniz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum :)

Outlast dosyasının şifresini çözen Sajjad_Rahim'e, aluigi'ye, dil dosyasını açan aracı yapan swuforce'ye ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. :)

BİLGİLENDİRME

CUSA00409 sürümünde sadece ana oyunu oynayabilirsiniz. Bu yama CUSA00409 sürümüne göre düzenlenmiştir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ

TOOL
SWUFORCE

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]

Sevgili mcpsp üyeleri, OUTLAST oyununun PS4 Türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren OYUN ÇEVİRİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ana oyunda alt yazılar için küçük harfler yerine büyük harfler kullandım. Yama ile uyumlu olan oyunu paylaştım, indirebilirsiniz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum :)

Outlast dosyasının şifresini çözen Sajjad_Rahim'e, aluigi'ye, dil dosyasını açan aracı yapan swuforce'ye ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. :)

BİLGİLENDİRME

CUSA00409 sürümünde sadece ana oyunu oynayabilirsiniz. Bu yama CUSA00409 sürümüne göre düzenlenmiştir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ

TOOL
SWUFORCE

PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
hARIKAA