PS5 Oyun Türkçe Yama Outlast PS5 & PS4 Türkçe Dublaj + Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Outlast PS5 & PS4 Türkçe Dublaj + Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,140 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 27 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Outlast PS5 & PS4 Türkçe Dublaj + Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,595
33,264
113
Outlast PS5 & PS4 Türkçe Dublaj + Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Outlast
'in Türkçe dublajını/seslendirmesini yapan ODIUM STUDIO EKİBİNE ve Oyunu türkçeye çeviren OYUN ÇEVİRİ EKİBİNE buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz.

Tool için SWUFORCE'ye, ALUIGI'ye ve SAJJAD RAHIM'e teşekkürü bir borç bilirim.

Outlast'in Türkçe Dublaj + Türçe Yaması tarafımca PS5 ve PS4 konsolları için düzenlenmiş ve port edilmiştir. Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık :)

OYUN HAKKINDA
Colorado'nun ücra dağlarındaki Mount Massive Akıl Hastanesi büyük dehşetleri gizliyor. Uzun zaman önce terk edilen bu akıl hastanesi, yakın zamanda çok uluslu Murkoff Şirketi'nin “araştırma ve hayır işleri” kolu tarafından tekrar açıldı ve bugüne kadar faaliyetlerini tam bir gizlilik içinde yürüttü.

Gizli bir kaynaktan aldığı bilgiler üzerine harekete geçip tesise zorla giren bağımsız gazeteci Miles Upshur, içeride bilim, din, doğa ve bambaşka bir şeyin birbirine karıştığı korkunç bir sırrı keşfediyor. İçeri girdikten sonra, Mount Massive'in kalbindeki korkunç gerçek, kaçabilmek için tek umudu haline geliyor.

NOT
Türkçe yama bütün kırılmış versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır. Türkçe yama PS5 konsolunda test edilmiştir ve PS4 konsolunda da çalışmaktadır.

BİLGİLENDİRME
Yama ile beraber oyunu da upload ettim. Hazırlamış olduğum yama, paylaştığım oyun ile uyumludur arkadaşlar.

TÜRKÇE DUBLAJ
ODIUM STUDIO EKİBİ

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ

PS5/PS4 TOOL
SWUFORCE
ALUIGI
SAJJAD RAHIM

PS5/PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,052
2,323
113
Peki bu sefer Dirt mü 5 mi? (Bkz: Dirt 5) :) Kırık Ps5'im yok ancak ben bile heyecanlanıyorum. Kim bilir konsol sahipleri nasıl seviniyordur :)

Üstat, forum olarak "Hazırlanıyor" yazısına bizi iyi alıştırdın. Bünyede bağımlılık oluşturdu. Bundan sonra her gün isteriz. Bilgin olsun :):D

Bu arada her zamanki gibi paylaşım için teşekkürler. Ellerine, emeklerine, klavyene ve zamanına sağlık. İyi ki varsın!

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,595
33,264
113
Peki bu sefer Dirt mü 5 mi? (Bkz: Dirt 5) :) Kırık Ps5'im yok ancak ben bile heyecanlanıyorum. Kim bilir konsol sahipleri nasıl seviniyordur :)

Üstat, forum olarak "Hazırlanıyor" yazısına bizi iyi alıştırdın. Bünyede bağımlılık oluşturdu. Bundan sonra her gün isteriz. Bilgin olsun :):D

Bu arada her zamanki gibi paylaşım için teşekkürler. Ellerine, emeklerine, klavyene ve zamanına sağlık. İyi ki varsın!
Keşke senin de kırık olaydı yavs 😅 Kırık PS5 iyi valla. PS4 oyunlarını bile oynayabiliyoruz. 🤣

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim 🌹 🫶
PS4 bölümünde Hazırlanıyorlar vardı, burada da bundan böyle hazırlanıyor ile devam ederiz.🤣🤣🤣🤣

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,052
2,323
113
Keşke senin de kırık olaydı yavs 😅 Kırık PS5 iyi valla. PS4 oyunlarını bile oynayabiliyoruz. 🤣

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim 🌹 🫶
PS4 bölümünde Hazırlanıyorlar vardı, burada da bundan böyle hazırlanıyor ile devam ederiz.🤣🤣🤣🤣
Üstat, biz artık yolumuza orijinal makine ile devam ediyoruz. Online maç yapmak isteyen varsa söylesin ekliyim hemen :)😅:D

Zaten bende Ps5'te daha çok Ps4 oyunu oynuyorum. Makineye özel oyun çıkmıyor ki onları tecrübe edelim :) Dur bakalım aylık oyunlarda bu ay Balatro'yu verdiler. O oyunu çok merak ediyorum. Bugün indirip deneyeceğim. Oyun bakalım nasıl bağımlılık yapıyor, oynayalım görelim :)

Orijinal makine kullanmama rağmen gördüğünüz üzere sizi asla yalnız bırakmıyorum :):D Kalbim her daim sizinle. Bunu unutmayın ;) :)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,595
33,264
113
Üstat, biz artık yolumuza orijinal makine ile devam ediyoruz. Online maç yapmak isteyen varsa söylesin ekliyim hemen :)😅:D

Zaten bende Ps5'te daha çok Ps4 oyunu oynuyorum. Makineye özel oyun çıkmıyor ki onları tecrübe edelim :) Dur bakalım aylık oyunlarda bu ay Balatro'yu verdiler. O oyunu çok merak ediyorum. Bugün indirip deneyeceğim. Oyun bakalım nasıl bağımlılık yapıyor, oynayalım görelim :)

Orijinal makine kullanmama rağmen gördüğünüz üzere sizi asla yalnız bırakmıyorum :):D Kalbim her daim sizinle. Bunu unutmayın ;):)
Hayırlısı olsun, ne diyelim 🤣🤣🤣

Biliyorum, senin varlığın yeter, cansın seviliyorsun 🫶