PC Türkçe Yama Oxide Room 104 PC Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bilgisayar Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Oxide Room 104 PC Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,355 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bilgisayar Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı Oxide Room 104 PC Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan azat.sri345

garez23

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 17, 2025
19
0
1
Oxide Room 104 PC Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi ve düzenlemesi tamamen bana ait olan (CASTELLANOS), Oxide Room 104 PC oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Yama portu, oynanış videoları, konu düzenlemeleri vs. derken projeyi biraz ağırdan almıştım, ama sonunda nihayete erdirdiğim için çok mutluyum. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için SWUFORCE'ye ve PANZI'ye teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Her şey bir motel odasının küvetinde çıplak, yaralı ve ne olduğundan emin olmadan uyandığında başlıyor. Anlaşmanın ters gittiğini hatırlıyorsun ama şimdi önemli olan tek şey, ne olursa olsun o korkunç yerden kaçmaya çalışmak. Bu andan itibaren atacağın her adım, seni sonlardan birine götürür. Seni uyaralım, oyunun yalnızca bir iyi sonu var…

Durumları çözmenin pek çok seçeneği ve yöntemi olduğu gibi farklı yolları da vardır. Bazı eylemler seni çevre algını değiştirecek durumlara ve hatta ani bir neticeye götürür. Unutma, verdiğin kötü bir karar yaşam ile ölüm arasındaki tarafını belirleyebilir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ (ÇEVİRMEN)
CASTELLANOS

PC TOOL
SWUFORCE
PANZI

PC PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
teşekkürler

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
285
567
93
Oyunun daha ilk başında ölmeyi becerdim :D Baktım ki öldüğünde oyun değişiyor tekrar başladım. Sen ölme ölme son kısımda bir yerini tam anlıyamadım spoiler vermeyim öl başa sar, tabi evren değişiyor. Sen misin bunu yapan inat ettim baştan başlayıp bitirdim. Kısa süren bir oyunda sinirlenip silmedim :D Türkçe yama için tekrar teşekkür ederim.

Not: PNEUMATA oyununa türkçe çeviri bekleriz :)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
3,597
39,407
113
Oyunun daha ilk başında ölmeyi becerdim :D Baktım ki öldüğünde oyun değişiyor tekrar başladım. Sen ölme ölme son kısımda bir yerini tam anlıyamadım spoiler vermeyim öl başa sar, tabi evren değişiyor. Sen misin bunu yapan inat ettim baştan başlayıp bitirdim. Kısa süren bir oyunda sinirlenip silmedim :D Türkçe yama için tekrar teşekkür ederim.

Not: PNEUMATA oyununa türkçe çeviri bekleriz :)
Bu oyunda Silent Hill Downpour havası aldığım ve sevdiğim için çevirmiştim.

Öldüğünde seni kötü sonlarla karşılaştırıyor. Tabii 3 veya 4 kez öldüğünde oyun tamamen bitiyor ve sıfırdan başlamak zorunda kalıyorsun.

Oxide Room iyi denilebilecek bir oyun, ondan sonra çıkan oxide 208'in oynamışına az bir bakayım dedim, ama maalesef o hoşuma gitmedi.

Pneumata oyunu da gerçekten güzel. SH Downpour bitsin, devam edeceğim buna.

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
285
567
93
Bu oyunda Silent Hill Downpour havası aldığım ve sevdiğim için çevirmiştim.

Öldüğünde seni kötü sonlarla karşılaştırıyor. Tabii 3 veya 4 kez öldüğünde oyun tamamen bitiyor ve sıfırdan başlamak zorunda kalıyorsun.

Oxide Room iyi denilebilecek bir oyun, ondan sonra çıkan oxide 208'in oynamışına az bir bakayım dedim, ama maalesef o hoşuma gitmedi.

Pneumata oyunu da gerçekten güzel. SH Downpour bitsin, devam edeceğim buna.
Silent hill'in bütün serisini oynadığım ama içlerinden en sevmediğim downpour oyunuydu. Nedense diğerleri kadar güzel gelmedi yavan birşeyler eksik. En sevdiğim ise 2. oyunuydu.

Pneumata'yı köşede tuyuyorum çeviriyi bekliyecem :) Fobia - St. Dinfna Hotel aynı assetleri kullanmış gibi bir birine çok benziyor :)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
3,597
39,407
113
Silent hill'in bütün serisini oynadığım ama içlerinden en sevmediğim downpour oyunuydu. Nedense diğerleri kadar güzel gelmedi yavan birşeyler eksik. En sevdiğim ise 2. oyunuydu.

Pneumata'yı köşede tuyuyorum çeviriyi bekliyecem :) Fobia - St. Dinfna Hotel aynı assetleri kullanmış gibi bir birine çok benziyor :)
Downpour'un dosya içeriğine aşina olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim; Seneler önce dosyalara ve metinlere göz gezdirmiştim ve oyundan birçok sahne, boss ve metinler çıkarıldığını fark etmiştim. Onlar oyundan çıkarılmasa ve biraz daha oyuna düzenleme yapsalardı iyi bir oyun ortaya çıkabilirdi.

Örnek bir sahne verecek olursam, hapishane isyanı sahnesi, o sahne bile çıkarılmış.

Optimizasyon konusuna girmeyeceğim bile...

Aynen pneumata ile fobia arasında benzerlik var, ama pneumata beni kendine daha çok çekti diyebilirim.

azat.sri345

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 29, 2025
46
1
8
Oxide Room 104 PC Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Çevirisi ve düzenlemesi tamamen bana ait olan (CASTELLANOS), Oxide Room 104 PC oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Yama portu, oynanış videoları, konu düzenlemeleri vs. derken projeyi biraz ağırdan almıştım, ama sonunda nihayete erdirdiğim için çok mutluyum. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Tool için SWUFORCE'ye ve PANZI'ye teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Her şey bir motel odasının küvetinde çıplak, yaralı ve ne olduğundan emin olmadan uyandığında başlıyor. Anlaşmanın ters gittiğini hatırlıyorsun ama şimdi önemli olan tek şey, ne olursa olsun o korkunç yerden kaçmaya çalışmak. Bu andan itibaren atacağın her adım, seni sonlardan birine götürür. Seni uyaralım, oyunun yalnızca bir iyi sonu var…

Durumları çözmenin pek çok seçeneği ve yöntemi olduğu gibi farklı yolları da vardır. Bazı eylemler seni çevre algını değiştirecek durumlara ve hatta ani bir neticeye götürür. Unutma, verdiğin kötü bir karar yaşam ile ölüm arasındaki tarafını belirleyebilir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ (ÇEVİRMEN)
CASTELLANOS

PC TOOL
SWUFORCE
PANZI

PC PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme: