ÇÖP KUTUSU part li oyun nasıl kurulur (YARDIM) ps4

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde MucoBEY tarafından oluşturulan part li oyun nasıl kurulur (YARDIM) ps4 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,625 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı part li oyun nasıl kurulur (YARDIM) ps4
Konbuyu başlatan MucoBEY
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan celiker
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MucoBEY

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 26, 2020
128
66
28

video çektim derdimi anlatabilmişimdir umarım

gereksiz bilgiler;
6.72
cusa 5847
59 gb usb
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

dark mode ile kırma yapıyorum
unuttuğum bir şey varsa eklerim yardımlarınızı bekliyorum...

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,239
12,928
113
:D:D:D:D:D:D Lütfen yanlış anlama ama gülmekten öldüm ya, Allah seni de güldürsün...... :D Derdini video ile anlatıyorsun bravo...

Sen aslında her şeyi yapmışsın ama her zeki insan gibi en basit şeyi kaçırmışsın.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Senin bu videodaki, o resimde benim işaret çubuğundaki .pkg uzantılı tek dosyayı HDD ye atacaksın ve oynayacaksın, partları değil.

Yani bu tek dosyayı : Far.Cry.5.PS4-GCMR.pkg

Gereksiz dediğin o bilgiler aslında gerekli idi, iyi yaptın... Çünkü 5.05 + HEN de çalışan oyunlar henüz tam stabil olmadığı için 6.72 + HEN de çalışmıyor. inşallah bu oyun onlardan biri değildir ve sen hemen oynarsın...

Birşey daha söylayeyim. Yei kuşak senin derdini anlatmak için bu kadar emek verdiğin bu uzunluktaki videoyu izlemaz ,sabırsızdır bu gençler.

Son düzenleme:

keremec

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 7, 2020
62
1,252
83
:D:D:D:D:D:D Lütfen yanlış anlama ama gülmekten öldüm ya, Allah seni de güldürsün...... :D Derdini video ile anlatıyorsun bravo...

Sen aslında her şeyi yapmışsın ama her zeki insan gibi en basit şeyi kaçırmışsın.

Senin bu resimdeki o resimde benim işaret çubuğundaki .pkg uzantılı tek dosyayı HDD ye atacaksın ve oynayacaksın partları değil.

Gereksiz dediğin o bilgiler aslında gerekli idi iyi yaptın...
Hocam senin paylaşımların çok iyi oluyor, hem scene release paylaşıyorsun hem de tüm güncelleme ve dlc leri ekliyorsun ama lütfen yeni oyunları yüklerken scene formatındaki arşivleri tekrar rar içine koyup yüklemektense sadece pkg nin kendisini rarlayıp yükle. Öteki türlü matruşka gibi arşiv içinden arşiv çıkıyor etraf karman çorman oluyor :). Ayrıca son arşivi oluştururken sıkıştırma yapıyor musun bilmiyorum ama pkg dosyaları zaten sıkıştırılmış olduğu için tekrardan sıkıştırmak pek bir fayda sağlamıyor. Aksine sıkıştırırken ve çıkartırken zaman kaybı yaşatıyor. Avb sağ olsun şimdilik oyunsuz bırakmıyor ama sizin oyun arşivi özellikle uzun vadede niş oyunlar açısından bulunmaz nimet.

MucoBEY

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 26, 2020
128
66
28

Senin bu resimdeki o resimde benim işaret çubuğundaki .pkg uzantılı tek dosyayı HDD ye atacaksın ve oynayacaksın partları değil.

Gereksiz dediğin o bilgiler aslında gerekli idi, iyi yaptın... Çünkü 5.05 + HEN de çalışan oyunlar henüz tam stabil olmadığı için 6.72 + HEN de çalışmıyor. inşallah bu oyun onlardan biri değildir ve sen hemen oynarsın...
İnşaallah olur ama bişey sorcam ben bu dediğin dosyayı usb ye attım zaten diğerleri ekstra olarak usb ye geldi o ekstralar mı engelliyor acaba?
He bide çok zor anlatıyorum 3 saat millete dil dökmek den iyidir :D

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,239
12,928
113
MucoBEY @MucoBEY
İndirdiğin partları PC de açacaksın USB de değil. PC de açıp .pkg uzantılı tek dosyayı USB ye atacaksın. :D Eğer çalışmazsa ya senin 6.72 HEN sorunludur, yada yukarıda dediğim gibi 6.72 + HEN henüz stabil olmadığı için bu oyunu çalıştırmıyordur.
keremec @keremec
Yine yukarıda anlattığım gibi yeni gençlik sabırsız. :D Yani senin gibi... :D Oyun profesyonelleri oyunların sadece scene dosyalarını arşivler. Yani benim partları açtığınızda çıkan klasörün içindeki küçük boyutlu partlar gibi... Onları açıp sadece .pkg uzantılı dosyayı upload ettiğimde ki psp de ilk zamanlar böyle yapıyordum. Sonradan bunlar için eleştiri aldım. Yani özetle herkesi mutlu etmenin başka yolunu bulamadım ve artık böyle upload ediyorum.... :D

MucoBEY

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 26, 2020
128
66
28
MucoBEY @MucoBEY
İndirdiğin partları PC de açacaksın USB de değil. PC de açıp .pkg uzantılı tek dosyayı USB ye atacaksın. :D Eğer çalışmazsa ya senin 6.72 HEN sorunludur, yada yukarıda dediğim gibi 6.72 + HEN henüz stabil olmadığı için bu oyunu çalıştırmıyordur.
keremec @keremec
Yine yukarıda anlattığım gibi yeni gençlik sabırsız. :D Yani senin gibi... :D Oyun profesyonelleri oyunların sadece scene dosyalarını arşivler. Yani benim partları açtığınızda çıkan klasörün içindeki küçük boyutlu partlar gibi... Onları açıp sadece .pkg uzantılı dosyayı upload ettiğimde ki psp de ilk zamanlar böyle yapıyordum. Sonradan bunlar için eleştiri aldım. Yani özetle herkesi mutlu etmenin başka yolunu bulamadım ve artık böyle upload ediyorum.... :D
Galiba anladım deneyecem sabah. sağ olasın bir de arkadaşa katılıyorum part part olmasın tek seferde indirelim jdownloader ile, çünkü kurması cok basit ben nfs heat indirdim part değildi ve tek tık ile bitti bide kim part part istiyor yaw çekilmez bu çile :D

keremec

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 7, 2020
62
1,252
83
MucoBEY @MucoBEY
keremec @keremec
Bazı yerler çıkartılmış olarak paylaşım yaparken yanında srr dosyası paylaşıyor. Isteyen bu dosyayi kullanarak rescene yapıp arsivleyebiliyor. Böylelikle her iki taraf da mutlu oluyor :) Vallla ben 5 tane arşivin içine de koysan razıyım ama scene formatında arşiv yapanların oranı %1 falandır bence. Ayrıca psp zamanındaki arkadaşlara 100gb lik rdr 2 versek yine aynı şekilde düşünürler mi merak ediyorum :)

MucoBEY

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 26, 2020
128
66
28
Tüm İnsanları mutlu etmek ne zor şey Allahım... :D
Oyunu kurdum sonunda oley beee tee süpürgeyle toz aldım, ıslak mendille sildim, içini açıp (hddisk bölümünü) KURU BEZLE sildim soğutucu taktım bide bu sitede olan kırma işlemi ile kırdım ve 30 dakikaya yakındır ps4 kapanmıyor far cry 5 oldu sonunda 5 gündür anca oldu ADAMSIN!!! İnşaallah atmaz Amin.

Edit : Türkçe yama kurulmuyor :O :((((((
Edit2: düzelttim bi program ile zorla yapılıyormuş böyle hatalarda

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...