ÇÖP KUTUSU Partlı dosyaları birleştirme

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde MrOGC tarafından oluşturulan Partlı dosyaları birleştirme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 87 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Partlı dosyaları birleştirme
Konbuyu başlatan MrOGC
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sayqho
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrOGC

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 3, 2025
10
0
1
arkadaşlar iyi forumlar ilk defa ps4 e oyun indiricem. forumdaki linklerden pes 22 yi indirdim toplamda 15 part. indirdikten sonra masaüstünde yeni klasör açıp hepsini oraya ayıklamayı düşünüyordum , part 1 i ayıkladım sıra part 2 ye geldi ayıkla dedim hata verdi aynı dosya mevcut diye ne yapmam gerekiyor yada başka bi öneriniz var mı. ayrıca ilk part 58 gb oldu diğer partlarda aynı büyüklükte olur mu. şimdiden teşekkürler <3

Sayqho

PS3 Moderatörümüz
Yönetici
Super Moderatör
Eki 27, 2012
4,452
12,737
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Bütün partlar aynı klasöre atın sonra birinci partı ayıkla dediğinizde otomatik olarak diğer partlar ayıklanacaktır. 2. , 3. , veya herhangi başka partı ayıklamanıza gerek yok.

MrOGC

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 3, 2025
10
0
1
Hocam indirilenler klasöründeyken ayıkla dedim fark olur mu yoksa tekrar yapmalımıyım

Sayqho

PS3 Moderatörümüz
Yönetici
Super Moderatör
Eki 27, 2012
4,452
12,737
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Hayır olmaz, Hata vermesi için eksik part olması lazım yada partlardan biri/birkaçı hatalı inmiştir. Partların nerede olduğunun bir önemi yok aynı konumda/klasörde olması yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...