Pcsx 2 God Of War 2 Hile Destekli

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Emulation kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Pcsx 2 God Of War 2 Hile Destekli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,081 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Emulation
Konu Başlığı Pcsx 2 God Of War 2 Hile Destekli
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prezax

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,581
57,250
113
44
Siteye Git
Emulatör ile God Of War 2 Oyununda full hile kullanabilirsiniz hileler otomatik olarak aktif edilmiştir

Hileler
Sınırsız can (max)
Sınırsız güç (max)
Sınırsız zıplama
Bütün silahlar (max)
Bütün büyüler (max)
Bütün extralar
Bütün karakterler

Video
[METACAFE]/2969136/[/METACAFE]

NOT:Hileler sadece ekte verdiğim emulatörde çalışır,emulatörün olduğu klasöre başka bir pscx2.exe dosyası atarsanız ve yeni attığınız emu ile gow2 oynamak isterseniz oyun çalışmayacaktır,başka oyunları sorunsuzca oynayabilirsiniz

:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

zebani

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2009
6
0
1
GOW oyunu içinde var mı? Yoksa Linklerini verirmisin.

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,581
57,250
113
44
Siteye Git
Aşağıdaki linkten oyunu indirebilirsin zebani

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

deeppit

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2009
5
0
1
abi bunda diğer oyunlar oynanırmı yoksa sadece gow mu ?

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,581
57,250
113
44
Siteye Git
Diğer oyunlarda oynanır ama diğer oyunlar için genel emulatörü tavsiye ederim sürekli güncelleniyor çünkü

deeppit

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 1, 2009
5
0
1
Diğer oyunlarda oynanır ama diğer oyunlar için genel emulatörü tavsiye ederim sürekli güncelleniyor çünkü
tamamda abi o nasıl oluyo birsürü araştırdım farklı farklı çoğu ps2 dvdsini açmıyo ne eksik anlamadımki 1 senedir onla uraşıyorum 1 kez yapamadım