PS3 Türkçe YAMA PES 2015 Türkçe Dil Dosyası (PS3)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan PES 2015 Türkçe Dil Dosyası (PS3) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,781 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 455 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı PES 2015 Türkçe Dil Dosyası (PS3)
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Faysal411

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,578
13,891
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git

PES 2015 Türkçe Dil Dosyası
:download:
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Oyunu avrupa sürümü Yapacak eboot ve param.sfo dosyaları
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Rar'dan çıkan PS3_GAME klasörünü kendi oyununuzdaki PS3_GAME Klasörü ile değiştirin.
Oyunu avrupa sürümü yapacaklar hem PS3_GAME klasörünü hemde PS3_DISC.SFB dosyasını kopyalasınlar..

Son düzenleme:

torlofan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2013
176
34
28
42
çıldıracam valla kupa bilgileri yüklenemedi diyor çıkartıyor oyundan kaç kez denedim olmadı. veri tabanını yeniden oluşturdum gene olmadı nasıl yapacam ben blus u bles?

torlofan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2013
176
34
28
42
hatayı buldum. tropdir klasörünün içindeki klasörün adı avrupada NPWR07334_00 amerikada NPWR07335_00 imiş ben her zaman dosyaları değiştiririm klasörlerin içine girip klasörlerin ismi aynı sanıyordum meğersem farklı imiş :)

Tuncayx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 19, 2013
192
155
43
Arkadaşlar oyun nasıl peki? bu kez olmuş mu?

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
bende e3 ode pro var ona yapsam olurmu
Tabikide olur kardeş. Gerekli dosyaları değiştirip iso yaptinmi tamamdır. Sendeki oyunun orjinal dosyalarını yedeklemeyi unutma.

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,378
157
83
tam hdd ye atıyordum şampiyonlar ligi için, isabet oldu eline sağlık :D

Oyun mu bulanık, bana mı öyle geldi? 14de bile yoktu bu

ayrıca kalecinin topu elle atma animasyonunu çok mu aradılar?

Son düzenleme: