Pes 2021 ile eFootball 2026 Fark?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde ridw0n tarafından oluşturulan Pes 2021 ile eFootball 2026 Fark? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 589 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Pes 2021 ile eFootball 2026 Fark?
Konbuyu başlatan ridw0n
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Efekaner

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
283
352
63
Arkadaşlar merhaba ben genelde fifa oynuyorum
Pes 2021 var kurulu türkçe ilk aldığımdan beri var ama bu efootball la arasında bir fark var mı konu nedir biraz yabancıyım teşekkürler :)

genelde pes açınca fan çok ses çıkarıyor fifa daha az sesli ondan fifayı tercih ediyorum :)

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
560
937
93
PES son kapsamlı oyununu PES 2021 için çıkardı ve daha sonra ücretli oyun yapmayı bıraktığı için çok kaliteli sürümler çıkmadı. Oyunlara yama yapan ekiplerde tüm yamalarını PES 2021 üzerine yapmaya başladı. Fifa ve PES her zaman birbirinden farklıydı, fifa görselliğe efeklere ağırlık verirken PES oynanış ve gerçeklik üzerine çalışmalar yaptı. Tabiki son zamanlarda fifa her yönden kendini geliştirdi. Oyuncularda bu ikili arasında tercih yaptı ve ona alıştı. Mesela ben pesçiyim, 99 yılında fifa 99 ve PES in eski ismi winning eleven 3 oynarken 2000 yılında winning eleven 4 çıktığında oyunun rengi tamamen değişti. O gün fifa bitmişti gözümde. Tabiki bunlar tamamen benim fikrim. Fifayı seven arkadaşlarında vardır bir bildiği, renkler ve zevler tartışılmaz.

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
560
937
93
Arkadaşlar merhaba ben genelde fifa oynuyorum
Pes 2021 var kurulu türkçe ilk aldığımdan beri var ama bu efootball la arasında bir fark var mı konu nedir biraz yabancıyım teşekkürler :)

genelde pes açınca fan çok ses çıkarıyor fifa daha az sesli ondan fifayı tercih ediyorum :)
Efootboll PES in devamı, isim değiştirerek geldiler bu günlere. Winning eleven / IIS PRO / PES / EFOOTBOLL

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
283
352
63
anladım hepsi pes 2021 in alt yapısı üzerinde yamalar mı efootball yeni bir isim ama oda pes yani değişen bir yok

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ben bu konuda ki dosyaları indirmiştim daha yeni kurayım dedim baktım 100 gb yer olmayınca yine vazgeçtim :D

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,314
4,595
113
Biz kırık PlayStation kullanıcıları neden ücretsiz olan efutbol u oynayamıyoruz nedeeeeeeeeeen 😅😂🤣

Astro da ücretsizdi onu oynuyok 😅

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,555
13,390
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
anladım hepsi pes 2021 in alt yapısı üzerinde yamalar mı efootball yeni bir isim ama oda pes yani değişen bir yok

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ben bu konuda ki dosyaları indirmiştim daha yeni kurayım dedim baktım 100 gb yer olmayınca yine vazgeçtim :D
PES2021 sonrası efootball oyunu 2022 olarak yayınlandı sonrası gelmedi, diğerleri dediğiniz gibi 2021 yaması.

Biz kırık PlayStation kullanıcıları neden ücretsiz olan efutbol u oynayamıyoruz nedeeeeeeeeeen 😅😂🤣

Astro da ücretsizdi onu oynuyok 😅
Astro kurulu geliyor :) , ücretsiz oyunlarda lisans istediği için kırılması gerekiyor ama kimse bunla uğraşmıyor.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,314
4,595
113
PES2021 sonrası efootball oyunu 2022 olarak yayınlandı sonrası gelmedi, diğerleri dediğiniz gibi 2021 yaması.

Astro kurulu geliyor :) , ücretsiz oyunlarda lisans istediği için kırılması gerekiyor ama kimse bunla uğraşmıyor.
Valla aga ben ilk digital sürüm ps5 kırık versiyon vardı astro mastro yoktu

Diskli aldım dediğin gibi yüklü cıktı :)

Sonra kendi kendine güncelleme yaparken kaldı

Yine indirdim oynuyoruz

E futbol a biri el atmalı :)
@castellones bi el at şu işe

Bırak şu rdr2 Türkçe dublaj işini

Ay agzımdan kaçtı 😅🤣😂

Efekaner

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2024
170
82
28
Valla aga ben ilk digital sürüm ps5 kırık versiyon vardı astro mastro yoktu

Diskli aldım dediğin gibi yüklü cıktı :)

Sonra kendi kendine güncelleme yaparken kaldı

Yine indirdim oynuyoruz

E futbol a biri el atmalı :)
@castellones bi el at şu işe

Bırak şu rdr2 Türkçe dublaj işini

Ay agzımdan kaçtı 😅🤣😂
Yaparsa castelleones @Gecemseven @saygo yapar 🙂🙂