Philips ve Ps3 görüntü sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde aptt tarafından oluşturulan Philips ve Ps3 görüntü sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,876 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Philips ve Ps3 görüntü sorunu
Konbuyu başlatan aptt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aptt

aptt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2009
2
0
1
38
Arkadaşlar sizlerden çok özürdiliyorum konuyu yanlış yere açtıysam beni affedin,rica ediyorum bana akıl verirmisiniz.

1- teknosadan 2012 mayıs ayın da 2 adet Philips led tv aldım
2-32pfl3506h ve 40pfl5606h modellirini aldım
3-bugüne kadar herhangi bir sorun çok şükür olmadı lakin bir arkadaşımdan ps3 aldım evde boş zamanlarımda vakit geçirmek için.
4- Geldik asıl probleme;

bu iki cihazdan da görüntü alamıyorum ps3 bağlıyorum hdmı kablo ile hdmı1 hdmı2 hdmıslide çıkışlarına lakin görüntü alamıyorum.
2009 yılında alınan bir LG lcd tv de görüntü aldım yeni model LG led tv de görüntü aldım yeni model samsung led tv de görüntü var
İstanbul Marmara forumda ki teknosa mağazasına gittim ps3 ile birlikte orada başka maka ve model cihazlara bağladık ps3 orada da görüntü var
3 farklı hdmı kablosu ile evde ki televizyonlara bağlantı kurdum evde ki televizyonlardan görüntü gelmiyor
işin daha da garibi evde ki televizyonlarda d'smart hd uydu alıcısının dekoderi var görüntü geliyor laptop bağladım görüntü var masaüstünü bağladım görüntü var.

ps3 resetleme işlemi yaptım (ps3 açılırken açma tuşuna 8sn basıp 2. bip sesi gelene kadar yapılan ekran ayarlarını sıfırlama durumu bunuda yaptım) lakin yine sonuç alamadım

Ps3 Component kablo ile bağladım (5 uçlu girişi olan) görüntü geldi lakin ps2 görüntüsü geldi (iyi görüntü değil yani) neyse burada ps3 hdmı ayarlarını yapmak için çabaladım olmadı hdmi bağlant algılandı diyor X'e basıyorum ekran kararıyor ve öylece kalıyor

Philips cihazlarının güncellemesini yaptım yine sonuç aynı

şimdi başka bi hdmı kablo ile denedim( bu 4.hdmı kablo) üst katta ki komuşumuzun sunny marka televizyonunda çalışan ps3 bizim evde çalışmıyor ( yani görüntü gelmedi yine)

ps3 versiyonu düşük dediler gittim 100lira verdim versiyon güncellemesi yaptırdım (kopya oyun çalıştırması için yapılan uygulama) heryerde çalışan ps3 evde ki televizyonlarda yine çalışmadı (YANİ YİNE GÖRÜNTÜ YOK)

BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ OLABİLİRMİSİNİZ??

aptt

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2009
2
0
1
38
arkadaŞlar yardimci olacakmisiniz? Yanİ bu konu hakkinda bİr bİlgİye sahİp muhterem yok mu aranizda ?