Pico Drive SegaCD-Mega Driver Emulator

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Konsol Emulatör kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Pico Drive SegaCD-Mega Driver Emulator başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,165 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Konsol Emulatör
Konu Başlığı Pico Drive SegaCD-Mega Driver Emulator
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,354
53,634
113
44
Siteye Git
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bütün oyunları full speed oynayabilirsiniz dosyayı indirin PSP/GAME klasorune atın menüden çalıştırın uygulama fat ve slim psp'de çalışmaktadır

Emulatorun içerisinde bulunan oyunlar
Mortal Kombat
Mortal Kombat 2
Snow Bros
Street of Rage 3
The Punisher
Ultimate Mortal Kombat 3

Download Emulator
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Dosya şifresi:mctuna

Not:Emulator ait bütün genesis ve mega driver oyunlarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

dogan_dfy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2008
46
0
6
39
Ynt: Pico Drive SegaCD-Mega Driver Emulator

obaaa süpersin mctuna nerde mortal kombat orda ben bide şu mortal kombat shaolin monks oyununu yapsalar ya pspye süper olur

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,354
53,634
113
44
Siteye Git
Ynt: Pico Drive SegaCD-Mega Driver Emulator

Ağzın dilin ne söylüyor dogan_dfy ben senelerdir shaolin monks oyununun 2'si çıksın diye bekliyorum hadi ondan vazgeçtim psp'ye yapsınlar dedim ama ikiside ümitsizlik vakası:D

deck

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 10, 2008
14
0
1
mctuna sayesinde emulatörlere boğuldum teşekkürler mctuna ...:)

wrc

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 13, 2009
61
3
8
ahhh ahhhh 90lı yılların başında karne hediyesi olarak aldırmış olduğum manyak ötesi Oyun konsolum az Finish him yapmamıştım o yıllarda ama sonra hacca gittim tövbe ettim

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,505
47
48
38
Siteye Git
ya ben bu emuda mk1 i açıyorum ama start tuşu bir türlü kabul etmiyor oyuna başlayamıyorum sadece mk1 de tabi

sas1117

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 11, 2008
293
62
28
emuletor 6tuşu desteklemiyor sega emuletorlerinde 3tuslu hep.Ultimate Mortal Kombat 3 te sorun ckıyorda sf falan oynarken starta basınca tekme yumruk degisiyor mk3 te de 2tusa birden basmak gerekiyor donertekme atmak için falan .Zor oluyor yani XD comix zone oynarkende optionstan tusu ayarlamak lazım skilleri yapamıyorsunuz yoksa X,Y,Z deki.

not Street of Rage 3 arcade versiyonu nereden bulabilirim?

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,354
53,634
113
44
Siteye Git
Mk oyunlarında optionstan tuşları 6 olarak ayarlaman gerekiyor o zaman 6 tuş kullanabilirsin yani emu ile alakalı bir sorun değildir

İstediğin oyun aşağıdaki linkte sas1117