Pkg oyunlarının ismini değiştirmek hususunda bilgi edinme

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde ozguraygun tarafından oluşturulan Pkg oyunlarının ismini değiştirmek hususunda bilgi edinme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,171 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Pkg oyunlarının ismini değiştirmek hususunda bilgi edinme
Konbuyu başlatan ozguraygun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TheCasH

ozguraygun

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Tem 7, 2012
165
35
28
39
İyi geceler,

Rahatsız ediyorum sizleri velakin aklımda bir soru var. Oyunları indiriyoruz malum;
Farz-ı misal Metro Exodus. İndirdik rardan çıkarttık. Genelde oyunlar Cusa00xx.pkg yahut Cusa00xx.oyunadı.pkg isminde oluyorlar.
Asıl sorum bu noktada başlıyor; Bu dosya isimlerini değiştirsem oyun ve update/fix paketleri çalışır mı ?
Misal ; Cusa00xx.metroexodus.pkg yerine MetroExodus.pkg / MetroExodusUpdate1.pkg yapsam oyunlar doğru şekilde kurulur ve çalışır mı ?

Deneyebilirsin, Neden denemiyorsun gibi önerilerde bulunabilecek güzel dostlarım için şimdiden belirtmek istiyorum ki; Evimde değilim bir süredir iş gereğiyle. Şuan bile bu konuyu Telefondan açıyorum.

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür eder; Güzel bir ömür geçirmenizi dilerim.
Saygılarımla

melih2010

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 14, 2008
614
168
43
Merhaba ben şu şekilde yapıyorum örnek marvel.spiderman.Cusa00xx.pkg aralarında boşluk ş.çğ vb gibi harfler kullanmadan yapıyorum sorun olmuyor.

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 27, 2020
1,534
1,493
113
Evet bende melih arkadaş gibi yapıyorum hatta diyelim assasin creed.ANa oyunsonra kodu varsa ardından dlcsi assasin creed DLC 1 sıralaması yama varsa assasin creed.YAma.PKG olarak belirtiyorum bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım exfat hardiskte hepsi sıralamalı olarak oyunlar net detaylı bir şekilde görünüyor

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,013
2,131
113
İyi geceler,

Rahatsız ediyorum sizleri velakin aklımda bir soru var. Oyunları indiriyoruz malum;
Farz-ı misal Metro Exodus. İndirdik rardan çıkarttık. Genelde oyunlar Cusa00xx.pkg yahut Cusa00xx.oyunadı.pkg isminde oluyorlar.
Asıl sorum bu noktada başlıyor; Bu dosya isimlerini değiştirsem oyun ve update/fix paketleri çalışır mı ?
Misal ; Cusa00xx.metroexodus.pkg yerine MetroExodus.pkg / MetroExodusUpdate1.pkg yapsam oyunlar doğru şekilde kurulur ve çalışır mı ?

Deneyebilirsin, Neden denemiyorsun gibi önerilerde bulunabilecek güzel dostlarım için şimdiden belirtmek istiyorum ki; Evimde değilim bir süredir iş gereğiyle. Şuan bile bu konuyu Telefondan açıyorum.

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür eder; Güzel bir ömür geçirmenizi dilerim.
Saygılarımla
Değiştirebilirsin, herhangi bir sorun yaşamazsın.

Sadece sonundaki ".pkg" kısmını değiştiremezsin. Değiştirmek istediğinde bilgisayar ya hata verir ya da dosyanın bozulabileciğini söyler.

Onun haricinde dosya adı kısmına istediğin her şeyi yazabilirsin.

Son düzenleme: