Play Station 1 Emulatör (psx)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 1 Emulation kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Play Station 1 Emulatör (psx) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,764 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 1 Emulation
Konu Başlığı Play Station 1 Emulatör (psx)
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan spawn1983

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,865
44,803
113
43
Perpa Ticaret Merkezi
Siteye Git
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Play statin 1 oyunlarını pc'nizde ister hdd'den ister cd'den oynayabilirsiniz

KURULUM
Linkten hazır dosyayı indirin rar dosyasını her hangi bir yere çıkartın ce mc psx exe dosyasına çift tıklayarak emulator çalıştırın file/insert cd image sekmesine tıklayın açılan pencereden ps1 iso oyun dosyasını seçin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyunları cd'den oynamak için

File/insert cd drive sekmesine tıklayın açılan pencereden cd sürücünüzü seçin Configuration sekmesinden tuş ayarlarınızı yapın oyunlarınızı rahat bir şekilde oynayın

Download mc ps1 Emulatör

alnowolf001

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 24, 2009
1
0
0
38
saol dostum eline saglık indirdim şimdi efsane oynumu oynıcam bi şey çıkmassa oyunn
nightmare creatures 2

lord

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 7, 2008
134
0
0
çok sağol tunacım buldum internetten indirdim :D çoooook sağol

Artun007

Erişim Engelli
Şub 4, 2009
12
0
0
Saol tuna abi.
Ps1 var oyun bulamıyom internettede çok oyun var bide bazen çalışmıyo tamire 50 lira gidiyo.
Tesekkürünü verdim saol.