PS4 OFW Play Station 4 1.60 OFW İndir

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Orjinal Firmware kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan Play Station 4 1.60 OFW İndir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,815 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Orjinal Firmware
Konu Başlığı Play Station 4 1.60 OFW İndir
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ps4

Sayqho

PS3 Moderatörümüz
Yönetici
Super Moderatör
Eki 27, 2012
4,403
12,045
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git

PS4 sistem yazılımınızı 1.60 sürümüne güncelleme.

PlayStation 4 sistem yazılımı için 4 Şubat 2014 tarihinde bir güncelleme sunuldu. PS4 sisteminizi güncellerseniz sistem yazılımı sürümü 1.60 olacak ve aşağıdaki özellikler güncellenecektir.

Sistem yazılımı güncellemesi 1.60 sürümündeki ana özellikler

DVD oynatımında görüntü kalitesi iyileştirildi.
Kablosuz stereo kulaklık (CECHYA-0080 / CECHYA-0083 / CECHYA-0086) desteği sunuldu.
Artık PlayStation Camera mikrofonunu sessize alabilirsiniz.

:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

hdr72

Erişim Engelli
Ara 26, 2013
1,275
1,607
0
herkesi oyunçevi ekibinin hazırladığı mwf3 tr dublaj yamasını ps3 e entegre etme çalışmasına davet ediyorum ilgilenen olursa sitenin ps3 tr yama bölümüne davet ediyorum konu aktif ve herkes elinden geleni yapıp pak formatındaki dosyayı açmayı başarırsa bu gerçekten çok büyük bir başarı olacak şimdiden bol şans.

ps4

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 25, 2013
268
14
18
Acil sony şu netteki senkroze sorununu çözmeli tr hesabı aldım us psn hesabı aldım yine aynı oyunlar demolar heleki psn plus 8 megabit nette baya bir kasıyor zaten güncelleme ile netvorktaki bir sorunu çözecekleriş bu hail ilde iyi lakin neden daha iyi olmasın