PlayStation 2 DVD'ye Yazdığım Bazı Oyunlar Açılmıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde deli98 tarafından oluşturulan PlayStation 2 DVD'ye Yazdığım Bazı Oyunlar Açılmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,332 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı PlayStation 2 DVD'ye Yazdığım Bazı Oyunlar Açılmıyor
Konbuyu başlatan deli98
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli98

deli98

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2012
232
19
28
Green Hill Zone
Merhaba arkadaşlar 2.el ps2 aldım hiç bir sorun yok , oyun satan dükkanlardan aldığım oyunlar sorunsuz çalışıyor.
Fakat mesela
1.Sonic Riders Zero Gravity yazdırdım en düşük hızla başlangıç videosunda takılıyo fakat Start'a basıp geçtiğimde oynanıyor
2.Parappa the Rapper 2 , dil seçimi yapınca oyunu yapan firmanın reklamı çıkıyor sonra siyah ekranda kalıyo

nasıl çözebileceğimi biliyo musunuz? PS2 de sorun olduğunu düşünmüyorum bi bakıverin lütfen

Not: DVD lerin ikisi de Princo ydu ve UltraIso ile 4x yada daha düşük hızda yazdırdım
Sonic i yazdırdığım Princo orjinal değildi fakat Parappa yı yazdırdığım orjinaldi

Son düzenleme:

bossman32

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2013
131
24
28
Oyun yazdırıken Alcohol 120% programını kullan,yazdırma şeklini Playstation 2 olarak seç ve yazdırma hızını en düşüğe ayarla. Bunları yaptığında sorun olmaz büyük ihtimal ben bütün oyunları bu şekilde yazdırıyordum ve hiç problem olmuyordu :)

deli98

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2012
232
19
28
Green Hill Zone
bossman32 , alcohol 120 yi indiremem galiba çünkü şu anda internete bir netbook dan giriyorum ve malum DVD yazamam evimizde de internet yok başka bir program önerirmisin? (setup da atamam çünkü setup internetten dosya indirmek istiyor)

bossman32

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2013
131
24
28
bossman32 , alcohol 120 yi indiremem galiba çünkü şu anda internete bir netbook dan giriyorum ve malum DVD yazamam evimizde de internet yok başka bir program önerirmisin? (setup da atamam çünkü setup internetten dosya indirmek istiyor)
Benim bildiğim sorunsuz yazan başka program yok üzgünüm.

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
121
43
onun sebebi kullandığınız DVD'nin markası. Princo kullanırsanız genelde çalışmıyor. çalışsa da okuyamıyor.

Verbatim kullanırsanız bütün oyunlar sorunsuz çalışır. Imgburn programı ile yazdırın.

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
755
3,157
93
Dostum bende princo dvd ye yazdırıyordum ultraiso ile ama hiç sorun yaşamadım.
Şimdi ise FreeMC Boot kurulu.Dvd ile falan uğraşmıyorum.