Playstation 3 load game veya save game problemi

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde acronice tarafından oluşturulan Playstation 3 load game veya save game problemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,164 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Playstation 3 load game veya save game problemi
Konbuyu başlatan acronice
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan acronice

acronice

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 15, 2015
5
0
0
Merhaba kusura bakmayın 4 gündür ugrasıp duruyorum beceremedim. 4.66 iken sistemim 4.76 mcfw a yükselttim multimanında 4.76 son sürümünü yükledim. Lakin Lego marver heroes oyunun load gamesi gitti. Playstatin menüde kayıtlı verileri başlığında oynadığım oyunun simgesini ve açıklamarını görüyorum. usb flash diske yedeğini aldım. içinden PARAM.PFD ve PARAM.SFO dosyaları cıktı. Playstation kayıtlı veriler menüsünden kopyaladım olmadı. FTP ile cihaza baglandım../dev_hdd0/home/00000001/savedata buraya attım yemedi.../dev_hdd0/game burayada attım yemedi. oyunu açıyorum loadgameye geliyorum en son denemek için açtığım geliyor. Benim istediğim gelmiyor. Bu konuda yardım edebilecek birisi var mı? oğlumun bütün emekleri gidecek yoksa

multiman 4.76
firmware 4.75 (bd-rom emulator)