PS4 OFW PlayStation 4'ün 2.0 Güncellemesi Yayınlandı

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Orjinal Firmware kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan PlayStation 4'ün 2.0 Güncellemesi Yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,442 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Orjinal Firmware
Konu Başlığı PlayStation 4'ün 2.0 Güncellemesi Yayınlandı
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferhanANK

Sayqho

PS3 Moderatörümüz
Yönetici
Super Moderatör
Eki 27, 2012
4,402
12,029
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Sistem yazılımı güncellemesi 2.00 sürümündeki ana özellikler:

Artık bir partideki oyuncular Oyunu Paylaş işlevini kullanabilir.

Oyunu Paylaş ile aynı partideki iki PSN oyuncusu, oyun ekranını paylaşabilir. Oyun moderatörü (Oyunu Paylaş işlevini başlatan kullanıcı) ve konuk (Oyunu Paylaş işlevine katılan kullanıcı) aynı ekranı izlerken birlikte aynı oyunu oynayabilir ya da konuk, oyun moderatörünün yerini alıp oyun moderatörünün oyun ekranını yönetebilir.
Oyunu Paylaş işlevini başlatmak için parti ekranından [Oyunu Paylaş] öğesini seçin. Bazı özellikleri kullanabilmek için PlayStation Plus üyeliği gerekir.
Artık YouTube'a video yüklenebilir.
Artık ana ekranların ve işlev ekranlarının temalarını her kullanıcı için ayarlayabilirsiniz. Temalar PlayStation Store'dan indirilebilir. Temaları [Ayarlar] > [Temalar] altından seçebilirsiniz.
Artık USB depolama cihazlarında depolanmış müzikleri çalabilirsiniz. Müzik dosyaları (MP3 veya AAC) içeren bir USB depolama cihazını PS4 sistemine bağlayın, ardından içerik alanından [USB Müzik Oynatıcı] öğesini seçin.

[video=youtube;Qo7z-RFWmcM]http://www.youtube.com/watch?v=Qo7z-RFWmcM&feature=youtu.be[/video]

:download:​
[HIDE-THANKS]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[/HIDE-THANKS]

excitir06_84

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 14, 2009
265
9
18
40
ps3 te 3.55 en değerli versıyondu jailbreak için.3.55 ten sonra güncelleme yapanlar downgrade yapamadıkları için jailbreak yapamamışlardı ps4 tede böyle birşey olabilir mi güncelleyeceğiz ama daha sonra kırmak için sıkıntı olur mu

taylanozgur

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 15, 2011
194
38
0
34
Yanlışmı anladım bilmiyorum ama mesela battelfield online split screen oynanabilirmi yani??

Sayqho

PS3 Moderatörümüz
Yönetici
Super Moderatör
Eki 27, 2012
4,402
12,029
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
ps3 te 3.55 en değerli versıyondu jailbreak için.3.55 ten sonra güncelleme yapanlar downgrade yapamadıkları için jailbreak yapamamışlardı ps4 tede böyle birşey olabilir mi güncelleyeceğiz ama daha sonra kırmak için sıkıntı olur mu
Şu an için kırılacağını sanmıyorum ama yinede online oynamıyorsanız güncellemeyin.

Yanlışmı anladım bilmiyorum ama mesela battelfield online split screen oynanabilirmi yani??
Anladığım kadarıyla Split screan, coop'a izin verilen oyunlarda geçerli.

taylanozgur

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 15, 2011
194
38
0
34
Biraz önce online bf4 oynuyordum çıktım.Bir daha girmek istediğimde sistem güncellemesi istedi güncelledim ama yinede Psne giremiyorum şu an bakımamı girdi??

excitir06_84

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 14, 2009
265
9
18
40
Şu an için kırılacağını sanmıyorum ama yinede online oynamıyorsanız güncellemeyin.

Anladığım kadarıyla Split screan, coop'a izin verilen oyunlarda geçerli.
şuan tabi ki kırılmasını beklemiyoruz ama ps3 te açık 3.55 versıyonunda bulunduğu için ana sürüm olarak atandı ve cfw dosyaları bu versıyon uzerınden yuklemeye ızın verdi demek istediğim belki 1yıl sonra ps4 için cfw çıktığında 1.76 versıyon ve altı ister yada şuan çıkmış 2.00 bilemiyorum ondan sormuştum.evet online oynamıyorum şuanda güncellemesemde olur ..

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
877
113
37
PSLAND:)
Güncellemeyi kurdum. Herşey çok iyi ama sesli komutları ingilizce yapmışlar. Sadece pileysteyşin diyerek yapabildim. Onun haricinde ne dediysem yapamadım :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

kovboycak

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 15, 2009
258
28
0
43
Şimdi güncellesek bu versiyonu sonradan downgrade yapilibalirmi acaba?

excitir06_84

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 14, 2009
265
9
18
40
Güncellemeyi kurdum. Herşey çok iyi ama sesli komutları ingilizce yapmışlar. Sadece pileysteyşin diyerek yapabildim. Onun haricinde ne dediysem yapamadım :)

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk
ben yaptım ama ingiliz şivesi lile konuşmak gerek herhalde ferhan başka türlü anlamıyor:) birde kapalı iken sesli komutla ps4 ü açıp kapatabiliyormuyuz onu bulamadım