PS4 OFW Playstation 4'ün 2.55 güncellemesi yayınlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Orjinal Firmware kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan Playstation 4'ün 2.55 güncellemesi yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,600 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Orjinal Firmware
Konu Başlığı Playstation 4'ün 2.55 güncellemesi yayınlandı
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ndrcnr

ndrcnr

Playstation Moderatörümüz
Moderatör
May 21, 2011
1,488
4,081
113
30
İzmir/Buca
Ben daha yüklemedim, birazdan yükleyeceğim. Bu alet güncelleme yapmadan kullanılmaz, sürekli güncellemeleri yüklemek lazım. Downgrade yapamazsakta piyasadan başka ps4 buluruz. :apathy:
Bende F2P oyunlara sardım, o yüzden yapmam gerekti güncellemeleri. Dedin gibi, başka cihaz bakarız..

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,389
159
83
Kırılırsa son versiyon kırılır muhtemelen. Çünkü cfw çıkmadan açıkları kapatabileceklerini sanmam. ps plus aldım onunla idare ediyorum bende

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
Birkac gun once PS Vita'ya guncelleme gelmisti, bugun de PS4'e guncelleme gelmis, hayirlisi olsun bakalim.
Kirilsa bile stabil bir sekilde online oynanabilecegini dusunmuyorum, o yuzden beklemedeyim PS4'u aldigim magazaya eline 600-700 TL civarinda iyi durumda ikinci el PS4 duserse haber vermesini soyledim, alip koseye atayim diyorum kirilinca onu kullanirim, su anki makinayla da orjinal online takilirim :)

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Birkac gun once PS Vita'ya guncelleme gelmisti, bugun de PS4'e guncelleme gelmis, hayirlisi olsun bakalim.
Kirilsa bile stabil bir sekilde online oynanabilecegini dusunmuyorum, o yuzden beklemedeyim PS4'u aldigim magazaya eline 600-700 TL civarinda iyi durumda ikinci el PS4 duserse haber vermesini soyledim, alip koseye atayim diyorum kirilinca onu kullanirim, su anki makinayla da orjinal online takilirim :)
Xbox One kırılırsa ikinci konsolu One almak daha mantıklı, exclusive oyunları da bonusu olur.

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
Xbox One kırılırsa ikinci konsolu One almak daha mantıklı, exclusive oyunları da bonusu olur.
Olabilir tabi ama burada xbox one fiyatlari PS4'lere kiyasla yuksek pek ikinci eli de yok yine de denk gelirsem almayi dusunebilirim bana da sanki xbox one daha once kirilacakmis gibi geliyor..

excitir06_84

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2009
264
10
18
41
Valla güncelleme yapılacak mecbur ama benimde düşüncem alet iyice yerine oturana kadar versiyon olarak kırılmaz,bende ps plus aldım takılıyorum şimdilik dün clubdriver verdiler mükemmel oldu diğer ayda last of verirseler bu iş tamamdır :)

hamdix

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 4, 2013
13
0
1
Kırılırsa son versiyon kırılır muhtemelen. Çünkü cfw çıkmadan açıkları kapatabileceklerini sanmam. ps plus aldım onunla idare ediyorum bende
bu arkadaş haklı. son versiyon hemen kırılmasa bile açık bulunduğunu ps4hax, psxscene gibi yerlerden duyar sonraki çıkacak olan updateleri yüklemeyiz.