PS4 OFW Playstation 4'ün 3.55 güncellemesi yayınlandı

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Orjinal Firmware kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan Playstation 4'ün 3.55 güncellemesi yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,067 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Orjinal Firmware
Konu Başlığı Playstation 4'ün 3.55 güncellemesi yayınlandı
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan (PS63)

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
0
China
O zaman acalim PS4'leri guncelleyelim bir an evvel, hayirli ugurlu olsun :)

Boyutu: 300.7 MB imis guncellemenin..

Son düzenleme:

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 4, 2010
310
76
28
42
emektar ps3 lerimizin kırılabilen son yazılımıydı 3,55 :(((

nss

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
May 10, 2010
2,372
154
83
Muhtemelen fan devrini arttırdı yine sony yazın :)

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 4, 2010
310
76
28
42
playstation 4,5 neo dedikoduları iyice çoğaldı ne dersiniz gerçekten çıkaracaklarmı böyle bir makinayı.

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Bundan aylar önce açtığım konuyu okusanız playstation 4.5 gerçeğini görürsünüz ;)

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 4, 2010
310
76
28
42
Bundan aylar önce açtığım konuyu okusanız playstation 4.5 gerçeğini görürsünüz ;)
okumazmıyım ta ozman okumuştum am bu aralar bayağı bir ciddileşti dedikodular.sistem özelliği ve fiyat ile ilgili yazılar bile çıkmaya başladı.

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
0
China
Adi neo olur, 4.5 olur, 4k olur, ne olursa olsun tabi ki gelismis bir PS4 ara modeli cikacak, sonucta Sony bunu hep yapiyor, PSP'de de PS3'te de yapti, onemli olan ne zaman cikacagi. Benim beklentim 2017 E3 konferansinda aciklanacagi seklinde..

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
okumazmıyım ta ozman okumuştum am bu aralar bayağı bir ciddileşti dedikodular.sistem özelliği ve fiyat ile ilgili yazılar bile çıkmaya başladı.
hayır o zamanda dedikodu değildi şimdide değil
şunu bi defa kabul edelim ps4 biraz aceleye geldi onun için şimdi beklentileri karşılayamıyor
Ve yine hatırlayanlar bilir ilk ps4 çıktığında burdan ve kardeş forumdan şunu üstüne basa basa söylemiştim bu konsolu almayın diye
Çünkü biliyordum ki bu sadece bi geçiştirme konsolu

Son düzenleme:

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Adi neo olur, 4.5 olur, 4k olur, ne olursa olsun tabi ki gelismis bir PS4 ara modeli cikacak, sonucta Sony bunu hep yapiyor, PSP'de de PS3'te de yapti, onemli olan ne zaman cikacagi. Benim beklentim 2017 E3 konferansinda aciklanacagi seklinde..
aslında sony bunu hep yapardı olayına katılmıyorum sony sadece bir sony geleneği olan slim kasa çıkarıp içinide yeni teknolojiye göre dizayn ederdi
işler bu defa öyle olmadı ps4 bana göre dersine çalışılmamış bi ödev olmuştu adeta
bi defa rakibi xbox ile kendisinin yeni nesil konsolunda kullandığı teknoloji nerdeyse aynı
halbuki ps2de olsun ps3de olsun ortada bi cell gerçegi vardı ve konsol kendini pcden bu şekilde bi farkındalık yaratıyordu
ben ps4 için en erken 2015te çıkmasını bekliyordum ama konsol ticari kaygı yüzünden cok daha erken çıktı piyasaya
düşünsenize bi ps4 yeni cell mimarisiyle piyasaya çıktığını