Adi neo olur, 4.5 olur, 4k olur, ne olursa olsun tabi ki gelismis bir PS4 ara modeli cikacak, sonucta Sony bunu hep yapiyor, PSP'de de PS3'te de yapti, onemli olan ne zaman cikacagi. Benim beklentim 2017 E3 konferansinda aciklanacagi seklinde..
hayır o zamanda dedikodu değildi şimdide değil
şunu bi defa kabul edelim ps4 biraz aceleye geldi onun için şimdi beklentileri karşılayamıyor
Ve yine hatırlayanlar bilir ilk ps4 çıktığında burdan ve kardeş forumdan şunu üstüne basa basa söylemiştim bu konsolu almayın diye
Çünkü biliyordum ki bu sadece bi geçiştirme konsolu
Adi neo olur, 4.5 olur, 4k olur, ne olursa olsun tabi ki gelismis bir PS4 ara modeli cikacak, sonucta Sony bunu hep yapiyor, PSP'de de PS3'te de yapti, onemli olan ne zaman cikacagi. Benim beklentim 2017 E3 konferansinda aciklanacagi seklinde..
aslında sony bunu hep yapardı olayına katılmıyorum sony sadece bir sony geleneği olan slim kasa çıkarıp içinide yeni teknolojiye göre dizayn ederdi
işler bu defa öyle olmadı ps4 bana göre dersine çalışılmamış bi ödev olmuştu adeta
bi defa rakibi xbox ile kendisinin yeni nesil konsolunda kullandığı teknoloji nerdeyse aynı
halbuki ps2de olsun ps3de olsun ortada bi cell gerçegi vardı ve konsol kendini pcden bu şekilde bi farkındalık yaratıyordu
ben ps4 için en erken 2015te çıkmasını bekliyordum ama konsol ticari kaygı yüzünden cok daha erken çıktı piyasaya
düşünsenize bi ps4 yeni cell mimarisiyle piyasaya çıktığını