PS5 HACK Playstation 5 Konsolunuzda PS4 Oyunlarını Oynayabilirsiniz

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Playstation 5 Konsolunuzda PS4 Oyunlarını Oynayabilirsiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,313 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 23 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Playstation 5 Konsolunuzda PS4 Oyunlarını Oynayabilirsiniz
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cino242

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,432
2,900
113
ya birsey soracam..ps5 sistem ps4 deki gibi 4.50 vs yazmıyor.. nerdeyse 20 hane..siz makinaın hangi kodundan bahsediyorsunuz?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

dostum cok az bir görünüm iyelişiyor ama onun dısında pek bir fark yok...60 ve üstü frp almak ıcın televizyonun desteklemesi lazım..2.1 hdim tv ler bunu yapıyor....zaten oyunun yazılımında da yok...
.kısaca ps4 tadında oynarsın
5. Rakamdan itibaren bakacaksın hacı

İlk 4 rakam tarih sonraki 4 rakam versiyon oluyor

madmex

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 16, 2011
47
26
18
35
ya birsey soracam..ps5 sistem ps4 deki gibi 4.50 vs yazmıyor.. nerdeyse 20 hane..siz makinaın hangi kodundan bahsediyorsunuz?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

dostum cok az bir görünüm iyelişiyor ama onun dısında pek bir fark yok...60 ve üstü frp almak ıcın televizyonun desteklemesi lazım..2.1 hdim tv ler bunu yapıyor....zaten oyunun yazılımında da yok...
.kısaca ps4 tadında oynarsın
teşekkürler

Kusursuz

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Kas 1, 2020
71
9
8

Geliştirici sleirsgoevy yayımladığı son Payload dosyası ile PS5 konsollarında PS4 fPKG oyunlarının oynanmasını sağladı

PS5 oyunlarının henüz oynanması mümkün değildir belki ilerleyen zamanlarda PS5 konsolunda kendi oyunlarıda fPKG olarak oynanabilir

PS5 konsolunuzda PS4 fPKG oyunlarını oynayabilmeniz için konsol yazılım versionunun 4.03 veya 4.50 olması gerekmektedir,4.03 veya 4.50 yazılıma sahip bir PS5 konsolunuz yok ise şimdilik PS5 konsolunuzda PS4 fPKG oyunlarını oynayamazsınız

Payload dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz

DOWNLOAD
[Gizli içerik]
bu hack dosyasını denemek istiyorum