ya birsey soracam..ps5 sistem ps4 deki gibi 4.50 vs yazmıyor.. nerdeyse 20 hane..siz makinaın hangi kodundan bahsediyorsunuz?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
dostum cok az bir görünüm iyelişiyor ama onun dısında pek bir fark yok...60 ve üstü frp almak ıcın televizyonun desteklemesi lazım..2.1 hdim tv ler bunu yapıyor....zaten oyunun yazılımında da yok...
.kısaca ps4 tadında oynarsın
ya birsey soracam..ps5 sistem ps4 deki gibi 4.50 vs yazmıyor.. nerdeyse 20 hane..siz makinaın hangi kodundan bahsediyorsunuz?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
dostum cok az bir görünüm iyelişiyor ama onun dısında pek bir fark yok...60 ve üstü frp almak ıcın televizyonun desteklemesi lazım..2.1 hdim tv ler bunu yapıyor....zaten oyunun yazılımında da yok...
.kısaca ps4 tadında oynarsın
Geliştirici sleirsgoevy yayımladığı son Payload dosyası ile PS5 konsollarında PS4 fPKG oyunlarının oynanmasını sağladı
PS5 oyunlarının henüz oynanması mümkün değildir belki ilerleyen zamanlarda PS5 konsolunda kendi oyunlarıda fPKG olarak oynanabilir
PS5 konsolunuzda PS4 fPKG oyunlarını oynayabilmeniz için konsol yazılım versionunun 4.03 veya 4.50 olması gerekmektedir,4.03 veya 4.50 yazılıma sahip bir PS5 konsolunuz yok ise şimdilik PS5 konsolunuzda PS4 fPKG oyunlarını oynayamazsınız
Payload dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz