Pro Evolution Soccer 2015 PS3 Türkçe - [BLES02088]

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan Pro Evolution Soccer 2015 PS3 Türkçe - [BLES02088] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,279 kez görüntülenmiş, 127 yorum ve 290 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Pro Evolution Soccer 2015 PS3 Türkçe - [BLES02088]
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arvas

Sayqho

PS3 Moderatörümüz
Yönetici
Super Moderatör
Eki 27, 2012
4,411
12,253
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git

Download
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Eklediğim linkler zaman içinde silinmiş bu yüzden bana ait olmayan direkt link ekliyorum.
Oyunun iso halidir, winrar ile klasör haline getirebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

mehmet2576

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 20, 2010
360
142
43
36
Abi çok teşekkür ediyorum öncelikle. Benim donma sorununu bu sürüm ortadan kaldırır diye umut ediyorum. Ayrıca bir isteğim olacak senden. Geçenlerde pes 2015'in blus sürümü için güncelleme geldi. Bunun bles versiyonu için olan güncellemeyi paylaşabilirmisin?

mehmet2576

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 20, 2010
360
142
43
36
Bles sürümüne şu an güncelleme gelmedi, geldiğinde ekleriz.
Abi bu yüklediğin site çok hızlı download ediyor ama hep yarıda kesiliyor. 2dir baştan başlatıyorum bu 3 oldu bakalım ne olacak :s

Edit: Abi başka forumda bles ve blus'ın datapack'i paylaşılmış, bilgin olsun.

Son düzenleme:

Sayqho

PS3 Moderatörümüz
Yönetici
Super Moderatör
Eki 27, 2012
4,411
12,253
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Abi bu yüklediğin site çok hızlı download ediyor ama hep yarıda kesiliyor. 2dir baştan başlatıyorum bu 3 oldu bakalım ne olacak :s

Edit: Abi başka forumda bles ve blus'ın datapack'i paylaşılmış, bilgin olsun.
Chorme ile indir daha sağlıklı olur.