PS 2 uzmanları bir bakabilirmi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde adestim tarafından oluşturulan PS 2 uzmanları bir bakabilirmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,378 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı PS 2 uzmanları bir bakabilirmi
Konbuyu başlatan adestim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kadircik

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2010
317
77
28
43
arkadaşlar elimde 50004 model bir ps2 var kalın kasa matrix çipli otomatik açılan sistem.hdd yi görmüyor makina.ama aynı hdd ve network adptor takım halinde başka ps 2 de çalışıyor.makine açık vaziyette iken hdd söküp taktım ondan sonra bu hale geldi.acaba içerisinde bir sigorta falanmı attı konu hakkında bilgisi olan ve yardım edebilecek kimse varmı.şididen teekkür ederim...

Faradrim

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2008
513
21
18
38
HDD yi pc ye bağlayıp denedin mi ? HDLoader vs. çalışır durumda mı ps2 de? Eğer HDD pc de çalışmıyorsa tek çözüm yeni bir tane almak.

kadircik

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2015
53
2
8
arkadaşlar elimde 50004 model bir ps2 var kalın kasa matrix çipli otomatik açılan sistem.hdd yi görmüyor makina.ama aynı hdd ve network adptor takım halinde başka ps 2 de çalışıyor.makine açık vaziyette iken hdd söküp taktım ondan sonra bu hale geldi.acaba içerisinde bir sigorta falanmı attı konu hakkında bilgisi olan ve yardım edebilecek kimse varmı.şididen teekkür ederim...
görmeyen makinada çip ayarlarına bak dev2 olmalı..

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2010
317
77
28
43
HDD yi pc ye bağlayıp denedin mi ? HDLoader vs. çalışır durumda mı ps2 de? Eğer HDD pc de çalışmıyorsa tek çözüm yeni bir tane almak.
konu açıklamasında belirttiğim gibi hdd ve network adaptör başka bir sistemde sorunsuz çalışıyor.sorun makinada ama ne olduğunu bilemiyorum.bir arkadaş makna içndeki bir sigortadan bahsetti ama ben bulamdım.

kadircik

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 13, 2015
53
2
8
diskin bağlı olduğu kartın fotolarını eklesene alttan üstten.

Faradrim

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2008
513
21
18
38
FMCB hafıza kartın var içinde HDLoader vs. herşey yüklü sanırım. Bahsettiğin sigorta olayı bilmiyorum, HDD yi pcye bağlayıp yeniden winhiip ile temiz bir formatla. Eğer elinde deneme yapabileceğin IDE bir HDD varsa formattan önce onu dene. Bu denediğin diğer makine de 5004 mü ? Farklı serilerde bazı HDD ler uyumsuz olabilir.

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2010
317
77
28
43
FMCB hafıza kartın var içinde HDLoader vs. herşey yüklü sanırım. Bahsettiğin sigorta olayı bilmiyorum, HDD yi pcye bağlayıp yeniden winhiip ile temiz bir formatla. Eğer elinde deneme yapabileceğin IDE bir HDD varsa formattan önce onu dene. Bu denediğin diğer makine de 5004 mü ? Farklı serilerde bazı HDD ler uyumsuz olabilir.
denemediğim bir yol kalmadı makinayı çöpe attım.başka bir makina bulup ona taktım hdd ve network adaptörü :(( ilgin için teşekkürler