PS VİTA God of war 1 hatalı bölüm yardım

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Teknik Destek kategorisinde busted tarafından oluşturulan PS VİTA God of war 1 hatalı bölüm yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,701 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Teknik Destek
Konu Başlığı PS VİTA God of war 1 hatalı bölüm yardım
Konbuyu başlatan busted
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan busted

busted

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 19, 2011
221
26
28
Arkadaşlar ps vitada god of war 1 oynarken bir bölümde takıldım.Oyunda normalde üstü parlaması gereken ve kullanılabilmesi gereken kol kullanılamıyor.Ne yazıkki ps vita için yapılan god of war 1 ve 2 de bolca buna benzer bug var.Güncellemede gelmedi.Valla bir nostalji yaşayalım dedik hevesimiz yarım kaldı :) Benim yaşadığım sorunu birçok oyuncu yaşamış youtubeda benim yaşadığım bir sorunu yaşayan oyuncunun videosunu aşağıda paylaşıyorum.God of war 2 dede buna benzer birşey vardı zıplayarak geçilmesi gereken biryerden geçilmiyordu hadi onu birşekilde geçtim ama bunu aşamıyorum.Kapıyı açması gereken kol çalışmıyor üstü bile parlamıyor.Ayrıca açılması gereken bir kupada açılmadı sanırım buda başka bir bug.Acaba aynı sorunu yaşayan biri varmı ? Normalde o kolu çalıştırınca atlas heykeli elindeki topu fırlatıyor ve kapı kırılarak açılıyor.Oynayanlarınız hatırlarlar.Daha önce ps2 ve ps3 te bitirmiştim ne yazıkki vitada bitiremiyoruz.Hiç özenmemişler oyunu port ederken.

[video=youtube;BD77Kcpw8rE]https://www.youtube.com/watch?v=BD77Kcpw8rE[/video]

merdo0

Erişim Engelli
Tem 19, 2010
30
8
0
35
Buna benzer bi bolum vardi.gidip gelen bi platform yandan bi oda var orada tikandim tam cozum videolarinda baktimki megersem bazi yaratiklari oldurmekle ugrasmadan o kisma geldigimi farkettim.geri donup oldurunce sorun halloldu platformun ustundeki kapi acildi.bana kalirsa bu bi bug deil aslina bakarsan bu kismi hatirlamiyorum tam olarak elindeki top dusuyo evet ama muhakkak bi yerlerde eksik kalmis bi gorev veya hazine bisey vardir.ben burayi gecmisdim ama nasi gecdim hatirlamiyom dogrusu epey ugrastirmisdi arayip bulmak bu bi bug deil bence bendede aynisi olmusdu eksik bisey var kisaca onu tamamlaman gerek.tam cozumlere bak.yada hangi bolum.orasi bi soylesene

busted

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 19, 2011
221
26
28
Valla kardeş ben bu oyunu 5 kere falan oynadım o yüzden bug olduğuna eminim.Nettede var aynı sorunu yaşayanlar.Bölümün adı cliffs of atlas.Bütün yaratıkları öldürdüm.Atlas heykelinin önündeki kırık kolu taktım.Sonra bu kolu kullanarak atlas heykelini ayağa kaldırdım.Benim bahsettiğim kol üst katta normalde hep parlardı ama heykeli ayağa kaldırmak gerekiyordu.Kaldırıncada bu sefer üst kattaki kol çalışmıyor.Normalde heykeli ayağa kaldırınca üst kata çıkıp ordaki kolu çekiyosun sonra atlas heykeli elindeki topu atıyor.Bu bölümü kaçkere oynadım ama işte bug var vita versiyonunda.Normalde parlayan kol parlamıyor.