Ps Vita kırma ve yardım

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Custom Firmware ( Hack ) kategorisinde batuhan0003 tarafından oluşturulan Ps Vita kırma ve yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,423 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Custom Firmware ( Hack )
Konu Başlığı Ps Vita kırma ve yardım
Konbuyu başlatan batuhan0003
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan batuhan0003

batuhan0003

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 20, 2010
17
1
0
33
Arkadaşlar 2.el ps vita almayı düşünüyorum merak ettiğim 2 konu var birincisi ps vita da custom firmware yapılıp ücretsiz şekilde oyun indirilip oyun oynanabiliyor mu 2. sorum ise 2. el alacağım için alırken sizce nelere dikkat etmeliyim tuşundan tutun dokunmatiğine kadar eğer bir sorun varsa nasıl anlayabilirim. Yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

ankboy

Erişim Engelli
Şub 7, 2011
0
275
0
ps vita hackenmedi hack yöntemi olarak sadece psp oyunlarını oynaman mümkün açık olan arada nette belirtilen oyunları kullanarak.2.el ds alman daha avantajlı bana göre korsan oyun oynayabilirsin oyun sayısı ve oyunlarıda bana göre vitadan daha iyi

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıt Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
211
63
Ps Vita kırılmadı o yüzden Vita oyunlarını indirip oynamak mümkün değil.
Ancak Psp oyunlarını indirip oynayabilirsin ki;bunun için de belli işlemleri yapman lazım(Psn'den devamlı değişen ücretli bir oyunu(şu an gladiator begins) indirmek,versiyonunu ona göre ayarlamak vs)
Gittigidiyor.com,sanalpazar.com,sahibinden.com(get ile),n11.com gibi yerlerden 2.el alırsan sorun çıkmaz çıksa bile iade edersin zaten buralarda satıcı arızalı mal satmaya cesaret edemez.