PS ViTA "tai" Klasörü !

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Teknik Destek kategorisinde BombaBoyaj tarafından oluşturulan PS ViTA \"tai\" Klasörü ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 456 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Teknik Destek
Konu Başlığı PS ViTA \"tai\" Klasörü !
Konbuyu başlatan BombaBoyaj
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emreyzc53

BombaBoyaj

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 23, 2009
16
9
3
34
Merhabalar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama konu başlığından anlaşılacağı üzere kullanmış olduğum ps vita da usb ile bağlantı yaptığımda "tai" klasörü yok ve gizli dosyaları, dosya gezgini seçenekleri/korunan işletim sistemi dosyaları gizle kutusundaki tik i dahi kaldırmama rağmen gözükmüyor. Klasörü nasıl oluşturacağım ya da temin edebileceğim bir şey ise yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler

UnKNowNLoVe

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 6, 2025
45
22
8
İstanbul
Merhabalar öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama konu başlığından anlaşılacağı üzere kullanmış olduğum ps vita da usb ile bağlantı yaptığımda "tai" klasörü yok ve gizli dosyaları, dosya gezgini seçenekleri/korunan işletim sistemi dosyaları gizle kutusundaki tik i dahi kaldırmama rağmen gözükmüyor. Klasörü nasıl oluşturacağım ya da temin edebileceğim bir şey ise yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler
PSVita alınır mı halen memnun musun?

emreyzc53

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 26, 2025
2
0
1
PSVita alınır mı halen memnun musun?
Ben bilgisayara bağlamaya gerek kalmadan kullanıyorum. Kırma işlemi çok basit video izleyerek yapabilirsin ve içinde gömülü programda zaten ne istiyorsan yükleyebilirsin. Harici yapmak istediklerimi micro SD kartta atıp PS vitaya yüklüyorum zaten.