PS1 - online (karşılıklı) winning eleven 2002 oynama rehberi

MCPSP REKLAM ALANI
Telefon Tamiri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 1 Emulation kategorisinde abdllhdgn tarafından oluşturulan PS1 - online (karşılıklı) winning eleven 2002 oynama rehberi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 136 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 1 Emulation
Konu Başlığı PS1 - online (karşılıklı) winning eleven 2002 oynama rehberi
Konbuyu başlatan abdllhdgn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan abdllhdgn

abdllhdgn

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Eki 25, 2023
3
0
1
merhaba arkadaşlar,

winning eleven 2002 oyununu bilgisayar üzerinden online (karşılıklı) olarak oynamak isteyenler için bir çalışma yaptım. üstelik tüm kadrolar 2023 yılına ait yani en güncel şekilde.

aşağıda linkini verdiğim dosyayı indirin ve klasörün içinde nasıl yapılır adlı pdf dosyasında yazan talimatları uygulayın. bu kadar.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

siz de bu oyunu benim kadar seviyorsanız ve benimle karşılıklı olarak oynamak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz.

takıldığınız yerde sizlere destek atarım.

aşağıdaki youtube videosu da bana ait orda güney amerikadan bir kişiyle karşılıklı olarak oynadık.

Önemli NOT: bu bilgilere Discord üzerinde bulunan bir server dan ulaştım ve sizler için Türkçe bir kılavuz oluşturdum.

katılmak isteyen için Discord server linkini de ekliyorum.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.