PS2 OYUN ps2 de opl manager kullanımı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde cengiz7 tarafından oluşturulan ps2 de opl manager kullanımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 238 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı ps2 de opl manager kullanımı
Konbuyu başlatan cengiz7
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cengiz7

cengiz7

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2025
25
1
3
merhaba arkadaşlar opl manageri kullanmak istiyorum ama ben buna nasıl yeni oyun ekleyecegim. mesela türkçe iso arşivinden silent hill i yükledim yok bulamıyorum yeni oyun ekle diye seçenek yok. yani dosya zaten iso, isoya çevir falan var ama yeni oyun yükle yok .yardım edebilecek programı kullanmayı bilenm varsa yardım edebilirmi ?
(oyunu direkt dvd klasorune atmayı denedim ps2 ye takınca görünmüyor. yani silent hill 1 gorunmuyor diğer oyunları aynı şekilde yapıyordum)

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
559
933
93
merhaba arkadaşlar opl manageri kullanmak istiyorum ama ben buna nasıl yeni oyun ekleyecegim. mesela türkçe iso arşivinden silent hill i yükledim yok bulamıyorum yeni oyun ekle diye seçenek yok. yani dosya zaten iso, isoya çevir falan var ama yeni oyun yükle yok .yardım edebilecek programı kullanmayı bilenm varsa yardım edebilirmi ?
(oyunu direkt dvd klasorune atmayı denedim ps2 ye takınca görünmüyor. yani silent hill 1 gorunmuyor diğer oyunları aynı şekilde yapıyordum)
Oyun isminde türkçe karakter varsa düzelt oyunu görürsün. 😉 (örnek türkçe - turkce)