Ps2 Fmcb Yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde espiyano tarafından oluşturulan Ps2 Fmcb Yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 372 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 Fmcb Yardım
Konbuyu başlatan espiyano
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

espiyano

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 5, 2019
205
67
28
Mrb Arkadaslar yardiminiza ihtiyacım var.

Elimde Fat Kasa 30004 eski bir ps2 var cd yeri bozuk matrix cip de var.bende ps tamircilerde 8mb orjinal memory Card a fmcb attirdim (1.996) sürümü.Amacim dvd bozuk olduğu icin usb den oyun oynamak.

Herneyse fmcb ekrani geliyor.Ama seceneklere tıkladığımda (orn:ulaunch.elf) siyah ekranda kalıyor.Biraz arastirdim cip olmasindan dolayi memory card ile cipin cakismasindan dolayi oldugunu soyleyenler var cipi devre disi brakmak cozum olabilirmi ve nasil yapabilirim.

2.Sorum ise.fmcb 1.996 sürümü yerine 1.995 sürümü kurmamizi öneriyorlar.mcboot sürümünün üzerine yazdirsam bi onceki sürümü yani 1.995 install edebilirmiyim.

espiyano

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 5, 2019
205
67
28
okumuyor evet.ben ps isleri ile uğraşan bi dukkanda fmcb attirdim ama icindeki cipten oturu sanirim fmcb menüsünde neye tiklasam calismiyor.siyah ekranda kaliyor.Redditte biraz bakdim cip i disable edince fmcb siyah ekran vermiyormus.onuda yaparimda surum dusurebilirmiyim tekrar dukkana gitmek istemiyorum uzakda bana.1.966 surumu 1.995 e dusurme sansim varmi ustune reinstall yapabilirmiyim.disable etmek icin cipi cihaz powera uzun basip acinca ediyomus.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
888
433
63
Bence yaptırdığınız yere ps2 de götürüp baktırın ona uygun fcmb yükler test etmiş de olursunuz.

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
597
1,020
93
Sizin cihazda 1.953 sürümünü yüklemek sorununuzu çözebilir. Ulaunchelf siyah ekranda kaldığı için siz yapamazsınız. Cihazla birlikte fmcb yüklemeye götürmek daha mantıklı. Eliniz yatkınsa cihazı çipi sökmekte mantıklı. Zaten cd okuyucu çalışmıyor, çipli olması bir işinize yaramaz

espiyano

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 5, 2019
205
67
28
Sizin cihazda 1.953 sürümünü yüklemek sorununuzu çözebilir. Ulaunchelf siyah ekranda kaldığı için siz yapamazsınız. Cihazla birlikte fmcb yüklemeye götürmek daha mantıklı. Eliniz yatkınsa cihazı çipi sökmekte mantıklı. Zaten cd okuyucu çalışmıyor, çipli olması bir işinize yaramaz
Power a uzun basınca Matrix çipi es geçip fmcb yükleniyor.Ama bazi sorunlarım hala var.

OPL de 2 flash bellek denedim,ayni oyun bri intenso 64gb calismadi.Anlam veremedim sıfır almıştım.Bir digeri kioxia o çalıştı.Birde orjinal kol degil üstündeki Muadil kol start select tepki vermiyor oyuna giremedim urun elime bi yerden hediye gecdi.Yeni bir kol alip deniycem.Simdilik skntilarim bunlar.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
888
433
63
Power a uzun basınca Matrix çipi es geçip fmcb yükleniyor.Ama bazi sorunlarım hala var.

OPL de 2 flash bellek denedim,ayni oyun bri intenso 64gb calismadi.Anlam veremedim sıfır almıştım.Bir digeri kioxia o çalıştı.Birde orjinal kol degil üstündeki Muadil kol start select tepki vermiyor oyuna giremedim urun elime bi yerden hediye gecdi.Yeni bir kol alip deniycem.Simdilik skntilarim bunlar.
Çalışmayan flash bellek gpt dosya düzenine sahip olduğundan çalışmıyor olabilir mbr dosya düzenine formatlayıp bir deneyin ntfs görüyor mu diye hatırlamıyorum ama exfat görüyordu opl game managerdan da oyunları atın büyük ihtimal olacaktır.