Ps2 free mcboot 1.8 yükledim ama usbye nasıl girerim ?

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde hkn07 tarafından oluşturulan Ps2 free mcboot 1.8 yükledim ama usbye nasıl girerim ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,997 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 free mcboot 1.8 yükledim ama usbye nasıl girerim ?
Konbuyu başlatan hkn07
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kadircik

hkn07

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 24, 2014
12
2
0
Merhaba arkadaşlar sonunda ps2 8mb mmcye free mcboot 1.8 yükleyebildim. Bundan sonraki adımları yapamadım
Pcde usbyi fat32 olarak biçimlendim sonra USButil programıyla iso oyunu usbye kurdum. sonra ps2ye taktım, usbnin ışıkları felan yanıyor (usb portu çalışıyor)
Free mcboot 1.8 menüsü acıldı burdan nereye gireceğimi bulamadım bikaç araştırma yaptım hd loadera felan giriyolar videolarda oraya girdim ama bişey görmüyor.
acaba usbyi nfts olarakmı biçimlendirmem gerekti ?

ps2 modeli 70004 slim

yada ordaki menülerden başka bir yeremi girmem gerek ?
free mc boot 1.8 yüklerken normal cdye yazıp acılan yerden normal kurlumu yani ilk olanı seçtim kurdum ordamı bi hata yaptım ?

Son olarakta bu ps2 slim 70004 ü internetten güncellemesi felan oluyormu?

Yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

Son düzenleme:

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 17, 2012
76
26
18
40
Usb yi Mass olarak görür

Mass: buraya bakacaksın

hkn07

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 24, 2014
12
2
0
Usb yi Mass olarak görür

Mass: buraya bakacaksın
Mass kısmına nerden giriliyor ulaunch kısmındanmı ? mass girdikten sonra direk oyunun exesinimi goruyorum oyunu başlatmam için?
Bu aşamaları bilmiyorum yardım lütfen

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 17, 2012
76
26
18
40
evet ulaunch.elf 'e giriyorsun sonra da Mass:'a giriyorsun ama usbutil kullanmadığım için devamını getiremeyeceğim kusura bakma :)

hkn07

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 24, 2014
12
2
0
ulaunch tan mass klasörüne girdim ama içi boş.
- Usb diski görmüyor. Ps2 lerin usb 1.1 hızında olduğu için olabilirmi ?
- Taktığım flash diskinde usb 1.1 mi olması gerekiyor ?
- Usbnin ışıkları yanıyor. Bu çalıştığını göstermezmi ?
Herşeyi hallettim sadece usb diski görmüyor ps2

Destek lütfen

Son düzenleme:

ZSpeaR

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 17, 2012
76
26
18
40
Mass a girdiysen usb yi görmüş demektir ama dediğim gibi usbutili bilmiyorum ve oyunları nasıl görmesi gerektiğini de bilmiyorum ,
Flash belleğe herhangi bi klasör açı bak eğer onu görüyorsa sorun yok demektir USButil ile dönüştürme işleminde bir sorun vardır, kullanmadığım için devamını getiremeyeceğim usbutil forumlarına yaz ya da chat bölümünde çözüm ara

hkn07

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 24, 2014
12
2
0
anladım kardeşim saol
mass klasörüne girdiysem usbyi görmüş demektir anladıgım kadarıyla .usb çalışıyor o zaman oyun kurmayı başka şekillerde deneyim

hkn07

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 24, 2014
12
2
0
Tamamdır arkadaşlar free mc boot olayını çözdüm ulaunchtan mass girip usbde istediğim şeyi çalıştırabiliyorum.Teşekkürler herşey için