PS2 Kırdırmaya Yönelik Sorular

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde NVY PWR tarafından oluşturulan PS2 Kırdırmaya Yönelik Sorular başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,844 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı PS2 Kırdırmaya Yönelik Sorular
Konbuyu başlatan NVY PWR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan NVY PWR

NVY PWR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
2
0
1
Herkese merhaba. Eski oyunları oynayabilme umuduyla bugün PS2 aldım. Aklıma bir kaç şey takıldı.

İlk Sorum: Elimdeki model SCPH-90004 CB (Slim, Datecode 2C), cihazım kırdırılabilir mi?

İkinci Sorum: Hangi yöntemi kullanarak istediğim oyunları çalıştırabilirim? Sanırım Free MCBoot cihazın kasası açılmadan bu işlevi sağlıyor. Kısacası çip mi, yazılım mı hangisini tavsiye edersiniz?

Üçüncü Sorum: Aklımda elimdeki kopya PS1 oyunları ve NTSC bölgesinden de oyunları deneme düşüncesi var. Bu amaçlar doğrultusunda hangi çip benim cihazımla uyumludur, yazılımlarda da bunlar destekleniyor mu?

Dördüncü Sorum: HD Loader ve/veya Free MCBoot tam anlamıyla oyunları çalıştırabiliyor mu? Uyum veya FPS'de düşüş gibi sorunlar var mı? Sırf oyun oynayabilmek için DVD'ye yazdırmayı şart olarak görmüyorum.

PS2 konusunda fazlasıyla bilgisizim kusuruma bakmayın.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
2,889
251
83
39
Chip olarak matrix v2 işini görür freemcboot yapman için ya chipli bir ps2 bulucaksin yada free mcboot yüklü bir Memory Card birde free MC boot birkaç kasada desteklenmiyordu son guncellemesine bakin ve çalıştığı cihazlar readmesinde yazar.

NVY PWR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
2
0
1
PS2 için başka bir alternatif buldum. Konuyu kilitleyip silebilirsiniz.