PS2 PS2 SCPH-50004 Nasıl FreeMCBoot yükleyebilirim?

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde mrbcksz tarafından oluşturulan PS2 SCPH-50004 Nasıl FreeMCBoot yükleyebilirim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 131 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı PS2 SCPH-50004 Nasıl FreeMCBoot yükleyebilirim?
Konbuyu başlatan mrbcksz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mrbcksz

mrbcksz

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 23, 2023
4
2
3
Bir PS2 SCPH-50004 buldum ve biraz araştırma sonrası FreeMCBoot kurmayı denemek istedim fakat FreeDVDBoot olmadığı için FreeMCBoot da yapılamıyormuş. Bu konsola FreeMCBoot yüklemenin hiç yolu yok mu?
Console SCPH-50004
Browser 1.40
CD Player 2.00
PlayStation Driver 1.11
DVD Player 3.00E

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
410
659
93
Bir PS2 SCPH-50004 buldum ve biraz araştırma sonrası FreeMCBoot kurmayı denemek istedim fakat FreeDVDBoot olmadığı için FreeMCBoot da yapılamıyormuş. Bu konsola FreeMCBoot yüklemenin hiç yolu yok mu?
Console SCPH-50004
Browser 1.40
CD Player 2.00
PlayStation Driver 1.11
DVD Player 3.00E
İnce kasa PS2 ise FMCB Yüklü bir Memory Cart alırsanız herhangi bir flash belleğe yüklediğiniz oyunları oynayabilirsiniz. Oyunların video kısımlarında hafif bir donma olur o kadar.

Kalın kasa PS2 ise yukarıdakilerin aynısını yapabilirsiniz. Ayrıca harddsik bağlamak için adaptör alarak içerisine oyun atabilirsiniz. Bu yöntemde videolar donma yapmaz fakat biraz masraflı olur.

mrbcksz

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 23, 2023
4
2
3
İnce kasa PS2 ise FMCB Yüklü bir Memory Cart alırsanız herhangi bir flash belleğe yüklediğiniz oyunları oynayabilirsiniz. Oyunların video kısımlarında hafif bir donma olur o kadar.

Kalın kasa PS2 ise yukarıdakilerin aynısını yapabilirsiniz. Ayrıca harddsik bağlamak için adaptör alarak içerisine oyun atabilirsiniz. Bu yöntemde videolar donma yapmaz fakat biraz masraflı olur.
teşekkür ederim. Bir adet FreeMCBoot kart aldım bakalım becerebilecek miyim?