Ps2 Slim SCPH 70004 Titreşim Arızası

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde sonytech tarafından oluşturulan Ps2 Slim SCPH 70004 Titreşim Arızası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,375 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Ps2 Slim SCPH 70004 Titreşim Arızası
Konbuyu başlatan sonytech
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sonytech

sonytech

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 10, 2011
18
0
1
ÇÖZÜLDÜ : Arkadaşlar bende Ps2 Slim SCPH 70004 var.Titreşim özelliği çalışmıyor.Orjinal kol dahil üç kol denedim sorun aynı.

Fat modellerde flex kablo arızalı oluyor ancak slimlerde joystick yuvaları direkt boarda monteli olduğu için flex kablo yok sorun ne olabilir.

İnternette titreşim özelliği arızalı çok ps2 slim var.Demekki kronik bir problem.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar sorunu çözdüm ps2 yi söktüm boardun arkasında ps7 0.7 A sigorta atmış.Onu değiştirince sorun çözüldü.Cevap vermeyen arkadaşlarada teşekkür ederim

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
oyunun titreşim özelliği olduğundan eminmisin?
o yuvada değişir komple arızalıysa eğer...

sonytech

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 10, 2011
18
0
1
Var hocam eminim. daha önceki konudaki sportsboard un çalışmayışıda bununla ilgisi var sanırım.

Yuva dediğiniz sokette bir arıza yok ancak joystick kontrol çipi falan mı var.ps2 slimlerde kronik sanırım herkes titreşim arızalı olduğunu söylüyor.ps2 tamircilerinin titreşim dendiğinde kafasında canlanan parça nedir ?

Bump: Arkadaşlar sorunu çözdüm ps2 yi söktüm boardun arkasında ps7 0.7 A sigorta atmış.Onu değiştirince sorun çözüldü.Cevap vermeyen arkadaşlarada teşekkür ederim