PS2 OYUN PS2 Türkçe Yamalı Oyunların Link Sıkıntısı Ve Oyunların Kaybolması (2025)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde Thecopse tarafından oluşturulan PS2 Türkçe Yamalı Oyunların Link Sıkıntısı Ve Oyunların Kaybolması (2025) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 790 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı PS2 Türkçe Yamalı Oyunların Link Sıkıntısı Ve Oyunların Kaybolması (2025)
Konbuyu başlatan Thecopse
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nakz0

Thecopse

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 17, 2019
20
3
3
Merhabalar iyi forumlar
Canım otururken birden bire ps2 oyunları oynamak istedi
Oturup bi roms sitesinden oyunları indirmeye başladım derken aklıma bir şey geldi
ps2 oyunlarında tr yamalı oyunlar vardı onları oynasam ne sarar eski günleri yad ederim
dedim ve araştırmaya koştum site site geziyorum forumlarda geziyorum hiçbir yerde hiçbir şey yok
bütün linkler ya silinmiş ya konu mazi olmuş bu oyunlar elinde olan arkadaşlar bu konunun altına
linkler ya da bulutlar bırakırsa sevinirim ya da özelden bana ulaşsın ig@m.yasinberber
anında dönerim bu konuya sahip çıkmak istiyorum

alta koyduğum @semiyugame türkçe oyunları vardı cd si olanlar isoya çevirmelerine yardımcı olurum katkıda bulunmak isteyen olursa
[ATTACH type="full" width="256px"]2675[/ATTACH]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

foto

Ekli dosyalar

Neil

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
376
223
43
Merhabalar iyi forumlar
Canım otururken birden bire ps2 oyunları oynamak istedi
Oturup bi roms sitesinden oyunları indirmeye başladım derken aklıma bir şey geldi
ps2 oyunlarında tr yamalı oyunlar vardı onları oynasam ne sarar eski günleri yad ederim
dedim ve araştırmaya koştum site site geziyorum forumlarda geziyorum hiçbir yerde hiçbir şey yok
bütün linkler ya silinmiş ya konu mazi olmuş bu oyunlar elinde olan arkadaşlar bu konunun altına
linkler ya da bulutlar bırakırsa sevinirim ya da özelden bana ulaşsın ig@m.yasinberber
anında dönerim bu konuya sahip çıkmak istiyorum

alta koyduğum @semiyugame türkçe oyunları vardı cd si olanlar isoya çevirmelerine yardımcı olurum katkıda bulunmak isteyen olursa
[ATTACH type="full" width="256px"]2675[/ATTACH]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

foto
Bende ps2 Türkçe yamalar yapmak, ps4'e eklemek istiyorum fakat gözüme çok zor geldi bilen biri nasıl yapıldığını öğretirse yapıp yapıp salarım siteye

Orhannn

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 20, 2019
140
242
43
PS2 oyunlarının PS4 formatına(pkg uzantısına) çeviren program aracılığıyla PS2 oyunlarının PS4 de oynayabilirsin ama bazı oyunlarda siyah ekran sorunu olabiliyor,Türkçe yamalı PS2 oyunları mevcutsa elinde yardımcı olabilirim PS4 formatına çevirmek için

enesozari

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2025
11
8
3
bende bu aralar ps 2 oyunlarını oyunuyorum we serısı ozellıkle nostalji için ama şu aralar gow 1-2 tr yama arıyorum var mı konu için yardımcı olabilecek ?

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
148
295
63
Siteye Git
PS4 için çevrilen ps2 oyunları pkg formatında. Pkg den İso ya ne yaptıysam çeviremedim. Bu oyunları forum adminleri PlayStation 2 Türkçe Yama Oyunlar adı altında ISO formatında paylaşsalar çok makbule geçer.

dinolordum

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 6, 2010
94
136
33
34
Şu Ps2 oyunlarını zamanında Türkçe yamalı bir çok oyunu vardı semiyugame felanda vardı tam Türkçe olmasa da yinede bir arşivde Ps2 Türkçe Oyunlarını birisi toplasa çok iyi olurdu.

Fefe24

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2025
18
9
3
Ps2 oyunlarının türkçe yamalı iso dosyalarının olduğu bir arşiv elinde olan arkadaşlae paylaşabilirse mükemmel olurdu😔

lubuoguz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 30, 2015
148
295
63
Siteye Git
@Thecopse
Neil @Neil
Orhannn @Orhannn
@enesozari
dinolordum @dinolordum

Arkadaşlar yeni bir konu oluşturdum. Tekrar hep beraber PS2 ISO arşivini kuralım inşallah.

Konu linki =>
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Nakz0

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 11, 2025
2
0
1
bende bu aralar ps 2 oyunlarını oyunuyorum we serısı ozellıkle nostalji için ama şu aralar gow 1-2 tr yama arıyorum var mı konu için yardımcı olabilecek ?
Kardeşim bulursan pes 2025 e de bak .Türkçe yaması varmı. Adamlar İspanyolca Arapça Spikerli yama cıkarıyor bizde yokmu