PS2 OYUN Ps2 Winning Eleven 12 Download

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde desperado tarafından oluşturulan Ps2 Winning Eleven 12 Download başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 265 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı Ps2 Winning Eleven 12 Download
Konbuyu başlatan desperado
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan desperado

anilbuldu

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2019
22
8
3
Çok yaşa be müdür.. İmkan varsa bide 14 bekliyorum. Eline, koluna sağlık şimdiden. Teşekkür ederim. 👍🏽

anilbuldu

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2019
22
8
3
en kısa zamanda diyelim. hatta tek bir konu başlığında arşiv paylaşmayı düşünüyorum. zamanla ilave edecez tabi. birde we 13 buldum 2007 versiyonlu
Hocam neler diyorsun hocaaaam :O Gerçekten şöyle kapsamlı bir editli-yamalı Winning Eleven arşivi iyi gider. Sabırsızlıkla bekliyor olacağım. :)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

kendi oyun arşivimi yakında buraya paylaşacağım bunlardan bir tanesi. hastası olan illaki var :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Hocam benim aradığım Winnig Eleven oyununa çok yakın bu gerçekten. Örnek vermem gerekirse menü tarzı, spiker replikleri, top tipleri ve taraftar tezahüratları olarak. Ama aradığım oyun bu değil.. Deco'nun Chelsea'de, Henry'nin Barcelona'da olduğu, Nani-Saha-Evra-P.J Sun gibi oyuncuların Manchester United'da olduğu ve uzaklardan şık goller atabildiğimiz bir Winning Eleven arıyorum..

Son düzenleme:

desperado

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 25, 2010
529
205
43
Siteye Git
Hocam neler diyorsun hocaaaam :O Gerçekten şöyle kapsamlı bir editli-yamalı Winning Eleven arşivi iyi gider. Sabırsızlıkla bekliyor olacağım. :)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim aradığım Winnig Eleven oyununa çok yakın bu gerçekten. Örnek vermem gerekirse menü tarzı, spiker replikleri, top tipleri ve taraftar tezahüratları olarak. Ama aradığım oyun bu değil.. Deco'nun Chelsea'de, Henry'nin Barcelona'da olduğu, Nani-Saha-Evra-P.J Sun gibi oyuncuların Manchester United'da olduğu ve uzaklardan şık goller atabildiğimiz bir Winning Eleven arıyorum..
elde bu var we12 olarak başka yok