Ps3 4.88.1 pro sürümü Orjinale çevirme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde mortal kombat tarafından oluşturulan Ps3 4.88.1 pro sürümü Orjinale çevirme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 124 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ps3 4.88.1 pro sürümü Orjinale çevirme
Konbuyu başlatan mortal kombat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

mortal kombat

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2023
11
1
3
Ps3 aldım fakat sürümü 4.88.1 pro sürümü ve güncelleme yerine geldiğim zaman kilitli yazıyor güvenli modda denediğim zaman 9.99 sürüm ve üstü gerekiyor diyor bu ps3 ü nasıl Orjinal yazılıma çevirebilirim yardımcı olabilir misiniz?

ArYuKAN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2024
107
58
28
PS3’Ü ORİJİNAL YAZILIMA ÇEVİRME
GEREKENLER
FAT32 formatlı USB bellek
Bilgisayar
PS3 Orijinal Yazılımı (OFW) 4.88
USB kablosu (kol için)
USB HAZIRLAMA
USB’yi FAT32 olarak biçimlendir
USB’nin içine şu klasörleri oluştur:
PS3
└── UPDATE
Orijinal yazılım dosyasının adı kesinlikle şu olacak:
PS3UPDAT.PUP
Dosyayı şu konuma koy:
USB:\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.PUP
PS3’Ü RECOVERY (GÜVENLİ MOD) AÇMA
PS3 tamamen kapalı olsun
Power tuşuna basılı tut, PS3 açılıp tekrar kapanacak
Power tuşuna tekrar basılı tut
İki bip sesini duyunca elini çek
Kol USB kablosu ile bağlı olsun
Ekranda isteyince PS tuşuna bas
ORİJİNAL YAZILIMI KURMA
Açılan menüden 6. seçenek: System Update (Sistem Güncellemesi)
USB’den güncellemeyi seç
Kurulumu başlat ve bitmesini bekle
PS3 yeniden başlayacak
KURULUM BİTTİKTEN SONRA
PS3 artık orijinal yazılımdadır
9.99 sürüm hatası gider
Güncelleme kilidi kalkar
PRO / Jailbreak tamamen silinir
PSN sorunsuz çalışır
EĞER HATA ALIRSAN
USB FAT32 değilse tekrar biçimlendir
Dosya adını kontrol et (PS3UPDAT.PUP)
Klasör yapısını kontrol et (PS3/UPDATE)
Gerekirse PS3 HDD’sini çıkarıp formatla ve tekrar dene
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
usb yede bunu at

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
689
266
63
Büyük ihtimak orjinal fw ile de düzeltemez cihazla ilgili çok detay yazmamış artık tahmin üzerinden yazıyorum cfw yüklü olan 25xx ve altı olan cihazlardan biri yine tahmin ediyorum oyun paketli satılan cihazlar bu şekilde yanlışlıkla orjinal sürüme dönüp oyunlar açılmıyor bozuldu diye satıcıya dönüş olmasın diye yapılmış bir işlem kullanabilirisin öncelikle orjinal dönsen online oynayan kalmadı ps3 de bütün oyunlar açık kırık ve bir sürü de oyun mağazası da var direk oyun indirebildiğin güncellemen ya da orjinal olması farketmez yani çalışan cihaz çok da kurcalamanı tavsiye etmen brick olma ihtimali var ama illaki güncellicem diyorsam üsttekini bir dene ps3 de update değil recovery dosyası var mı hatırlamıyorum ps4 gibi varsa ona kur ama sürüm hatası verdiği için bence o olmayacak.

İlk yapacağın şey ps3 için 4.89-4.90-.4.91 cfw kurmayı dene yine bu hatayı veriyorsa downgrade yapmayı izni veren düşük sürümlü ps3 cfw yazılımları var onu denemek lazım ama çok teknik bir konu eğer bu şekilde çözemezsek büyük ihtimal belki ps3 cfw içindeki tooldan da çözümü var gibi sanki ama araştırmak lazım.