PS3 CFW + APPS PS3 4.90 CFW Yayımlandı

MCPSP REKLAM ALANI
Telefon Tamiri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 4.90 CFW Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 769 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı PS3 4.90 CFW Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ZalRi

llooall

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 1, 2011
35
4
8
32
4.90 hfw ve hen çıktı. Hatta bugün kendi cihazımı 4.90 hen yaptım.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,532
37,202
113
41
Perpa Ticaret Merkezi
Siteye Git
Hocam ilk defa ps3 kullanıyorum 4.90 cihazda hen var ve psn de giriş seçeneği yerine kaydol seçeneği var ve yeni hesap oluşturmayada varolan hesaba girişide kabul etmeyip qr kodlu ekran çıkıyor oradan ayarla diye. Ek olarak psn store a konuk olarak girebiliyorum ama psn hesabıma giremiyorum var mı bir yöntemi?
QR kodunu okutun ve açılan sayfadan verilen şifreyi kullanarak hesap oluşturun,sonrasında psn girişi yapabilirsiniz.

fly_arrow

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ağu 10, 2021
65
6
8
QR kodunu okutun ve açılan sayfadan verilen şifreyi kullanarak hesap oluşturun,sonrasında psn girişi yapabilirsiniz.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

Çözümü farklı bir yoldan buldum.

Hdd biçimlendirip 4.90 orijinal updateyi kurdum. Önce playstation web sitesinden hesabıma girip ikili doğrulamayı açtım ve cihaz etkinleştirme kodunu oluşturdum. Sonra Ps3 hesabında ikinci oturumu açtım ve kaydol sekmesinden var olan hesabıma giriş yapmak için e-mail hesabımı ve oluşturduğum kodu şifre kısmına yazıp giriş sağladım. Farklı bir siteden önceden indirdiğim 4.90.01 adlı korsan updateyi kurdum ve hen işlemini yaptım.

Gördüğüm kadarı ile Multiman hariç başka hiç bir oyun store programları ve uygulamaları kurulsa dahi ana ekranda gözükmüyor.

Ek olarak : Webman kurmak doğrudan Hen işlemini yapıldığında sayfanın tamamen donmasına sebeb oluyor ve tek çözümü makinenin fişini çekip takmaktan geçiyor tavsiye etmiyorum.

Oyunları yüklemeye gelicek olursak ta ps4 deki mantıkla hdd ye oyun atıp multiman aracılığı ile hdd deki oyunu ps3 içine atıyorum.