PS3 Açılıyor Görüntü Gelmiyor+Kapanmıyor+Kolları Tanımıyor

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde ekaydirma tarafından oluşturulan PS3 Açılıyor Görüntü Gelmiyor+Kapanmıyor+Kolları Tanımıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,539 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı PS3 Açılıyor Görüntü Gelmiyor+Kapanmıyor+Kolları Tanımıyor
Konbuyu başlatan ekaydirma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferex28

ekaydirma

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 15, 2013
69
1
8
34
1-2 hafta oynamadıktan sonra açıp bi gow oynayayım dedim. Açtım makineyi en son düzgün kapatmadınız, kontrol edilecek sistem dedi. Tama dedim etti reset attı makina açıldı multiman'e girdim. Gow'u seçtim ana menüye dönerken siyah ekranda kaldı. 5 dk bekledim gitmedi, power tuşundan kapamayı denedim kapanmadı. Fişini çekmek zorunda kaldım. Tekrar açtım, yeşil ışıkla açıldı. Görüntü gelmedi, kolları tanımıyor(hızlı yanıp sönme ve sonrasında kapanma). Recovery menüye girmiyor. Biplerin hepsi düzgün çalışıyor ama ekrana gelmiyor menü. Power kablosunu değiştirdim. HDMI değiştirdim. Ekran ayarları resetleme işlemi yaptım bi türlü gelmiyor.

Deneyecek başka birşeyim kaldı mı yardım bekliyorum.

ferex28

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 10, 2011
324
2,486
93
42
1-2 hafta oynamadıktan sonra açıp bi gow oynayayım dedim. Açtım makineyi en son düzgün kapatmadınız, kontrol edilecek sistem dedi. Tama dedim etti reset attı makina açıldı multiman'e girdim. Gow'u seçtim ana menüye dönerken siyah ekranda kaldı. 5 dk bekledim gitmedi, power tuşundan kapamayı denedim kapanmadı. Fişini çekmek zorunda kaldım. Tekrar açtım, yeşil ışıkla açıldı. Görüntü gelmedi, kolları tanımıyor(hızlı yanıp sönme ve sonrasında kapanma). Recovery menüye girmiyor. Biplerin hepsi düzgün çalışıyor ama ekrana gelmiyor menü. Power kablosunu değiştirdim. HDMI değiştirdim. Ekran ayarları resetleme işlemi yaptım bi türlü gelmiyor.

Deneyecek başka birşeyim kaldı mı yardım bekliyorum.
Dostum gecmiş olsun.Cfw tekrar yükle diyecegim fakat recovery menüye girmedigini belirtmişsin.egergirebilirsen cfw yi yeniden yüklemen gerek.olmazsa Tuna ya mesaj at.O yapar.cihazda teknik bir problem var