PS3 Açılmıyor, güncel sürüm flaş bağlayın hatası

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde Bukr3j tarafından oluşturulan PS3 Açılmıyor, güncel sürüm flaş bağlayın hatası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 398 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı PS3 Açılmıyor, güncel sürüm flaş bağlayın hatası
Konbuyu başlatan Bukr3j
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yerayay

Bukr3j

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 5, 2025
4
0
1
Arkadaşımın PS3 Slim'i görseldeki hatayı veriyor, internet üzerinden ne yazarak araştıracağımı anlayamadığım için konu açmaya karar verdim ve forumda açacağım konuyla alakalı bir konu başlığı bulamadığım için bu konu başlığını seçmek zorunda kaldım.

Ekli dosyalar

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
645
5,403
93
Siteye Git
Arkadaşımın PS3 Slim'i görseldeki hatayı veriyor, internet üzerinden ne yazarak araştıracağımı anlayamadığım için konu açmaya karar verdim ve forumda açacağım konuyla alakalı bir konu başlığı bulamadığım için bu konu başlığını seçmek zorunda kaldım.
Orjinal yazılım yerine HFW kur.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bunu indir. Fat 32 formatında MBR düzeninde olan flash belleğe bu şekilde at.
PS alıntı:
USB sürücüde "PS3" adlı bir klasör oluşturun.
Bu klasörün içinde "UPDATE" (Güncelleme) adlı başka bir klasör oluşturun.
Güncelleme dosyasını indirin ve adım 1'de oluşturduğunuz "UPDATE" klasörüne kaydedin.
Dosyayı "PS3UPDAT.PUP" adıyla kaydedin.
Ardından belleği PS3'e tak ekrandaki adımları izle. Eğer HDD sorunu yoksa sistem açılacak. Açıldıktan sonra
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
den HEN kur.