Ps3 açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yardım lütfen!!!

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde onlylegend tarafından oluşturulan Ps3 açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yardım lütfen!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,952 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Ps3 açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor yardım lütfen!!!
Konbuyu başlatan onlylegend
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan torlofan

onlylegend

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 14, 2011
108
11
0
39
Arkadaşlar dediğim gibi bir durum oldu arkadaşımın ps3 ünde power basıyorum açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor, hdd değimiştirdim falan ama hiç bi fayda yok LÜTFEN yardım edin. FAT kasa ps3. acil yardım lütfen :(

torlofan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 14, 2013
176
34
28
41
patlamış makinen kardeşim geçmiş olsun. istersen ısıl işlem uygulanır bir süre idare eder ama aynı hatayı eninde sonunda verecektir emin ol benim 3 makinem gitti o şekilde

onlylegend

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 14, 2011
108
11
0
39
benimde değil arkadaşa ikinci el aldık açılıyordu makina birden böyle olmuş oynayamadı yani çocuk bi çaresini bulmak lazım :(

torlofan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 14, 2013
176
34
28
41
çaresi yok ısıl işlem yaptırarak bir süre daha kullanabilirsin o kadar. youtube a ylod rlod diye yaz videolarını bulursun saç kurutma makinesiyle ısıtarak bile bir süre çalışıyormuş makine. benim tahminim satan biliyordur durumunu kaça satarsam kardır deyip satmıştır o makineyi