PS3 Çok Yavaş Çalışıyor

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde burak2yilmaz tarafından oluşturulan PS3 Çok Yavaş Çalışıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,301 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı PS3 Çok Yavaş Çalışıyor
Konbuyu başlatan burak2yilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TRYAMA!

burak2yilmaz

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 8, 2014
10
0
1
Merhaba arkadaşlar ..

PS3 Slim 160 GB makinem var . Cihaz 4.55 CFW'dir . Model kodu 2512A'dır . Cihazda 30 GB'e yakın boş alan var . Ancak oyunlara çok yavaş giriyor . Gran Turismo 6'da yarışın açılması en az 2 dakika . GTA 5 6 dakika da açılıyor . Bu durum karşısında ne yapmak gerekiyor . Yardımcı olursanız sevinirim .

onurhan.19

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 30, 2014
61
3
0
Merhaba. Walla benim de ps3 fat 500 gb. Ama onceden 80 gb di yetmiyodu degistrdim hemde cok iyi oldu. Yalniz gta 5 zaten gec aciliyo bayagi bi

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
877
113
37
PSLAND:)
Kardeş eğer oyunlarda takılma felanda oluyorsa;PS3 hdd sinde sorun olabilir.

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,425
2,259
113
37
Siteye Git
Recorvery menüden sistem dosyalarını formatla daha sonra 4.55 CFW yi yeniden kur sorunun düzelmesi lazım oda olmazsa hdd ni değiştirmen gerekir....

Keops

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 3, 2009
217
78
28
39
dediğin oyunlarda bende de aynı sürelerle oyunlar açılıyor.Yani normal,anormal bir durum yok makinanızda :)

burak2yilmaz

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 8, 2014
10
0
1
Diğer arkadaşlarıma baktığımda daha hızlı girdiklerini görüyorum oyunlara .

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 4, 2010
310
76
28
42
yüksek ihtimallae hdd arızalı.daha önce aynı sorunu bende yaşadım.hdd değiştrince düzeldi.

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 11, 2012
3,047
233
63
yüksek ihtimallae hdd arızalı.daha önce aynı sorunu bende yaşadım.hdd değiştrince düzeldi.
O zaman 1 yıl önce aldığım haricim de arızalı dostum :) Bence arıza falan yok gayet normal birkac arkadasımda da böyle acılıyor. Dahili-Harici de birazcık fark olabiliyor sadece o kadar.

adestim

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 4, 2010
310
76
28
42

O zaman 1 yıl önce aldığım haricim de arızalı dostum :) Bence arıza falan yok gayet normal birkac arkadasımda da böyle acılıyor. Dahili-Harici de birazcık fark olabiliyor sadece o kadar.
makinada öncesine göre olaan dışı bir yavaşlama söz konusu ise hdd arızalı olma ihtimali var.arkadaş ısrarla yavaş çalışıyor dediği için böle bir yorum yaptık zira başımdan geçen bir sorundu.senin haricini ben bilemem.