Ps3 Fat Yeşil Işık ama görünyü ses hiç biri yok

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde DireXT tarafından oluşturulan Ps3 Fat Yeşil Işık ama görünyü ses hiç biri yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,424 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Ps3 Fat Yeşil Işık ama görünyü ses hiç biri yok
Konbuyu başlatan DireXT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DireXT

DireXT

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2014
7
0
1
Sadece yeşil ışık yanıyor tv de hiç bir tepki vermiyor scart hdmı ikisinide deniyorum sinyal yok yazısından baska bişi görmüyorum bunu çözümü varmıdır ?

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
PS3'un goruntu cikis ayarini resetlemeyi denediniz mi?
Eger denemediyseniz soyle yapiliyor;
1) PS3'u kapatin
2) PS3'un acilis tusuna basin ve parmaginizi cekmeyin, kisa sure icinde ikinci bir bip sesi gelecek
3) Ikinci bip sesi geldiginde parmaginizi cekin, PS3 standart cozunurluge donmus olacak.

Bunu yaptiginizda da goruntu gelmiyor, kablolar ve TV'de de bir sorun olmadigina eminseniz teknis servisi ile gorusmenizi oneririm.

DireXT

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2014
7
0
1
herşeyi 3 bip olayını denedim farklı kablolarda denedim başka tv de de denedim ama hala görüntü yok bende tamirciyim ama ps3 e ilk defa el atıyorum ondan :D

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
herşeyi 3 bip olayını denedim farklı kablolarda denedim başka tv de de denedim ama hala görüntü yok bende tamirciyim ama ps3 e ilk defa el atıyorum ondan :D
Benim fat PS3'de benzer bir sorunla karşılaştı hallettik ama sonra da sarı ışık gördü ve mortu çekti maalesef.

DireXT

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2014
7
0
1
benim için sorun yok çözülsünde kullanıyım sunu çöp olucaksa tam çöp olsun bugun de hmdı ve scart soketlerini değiştirdim daha deneme fırsatım olmadı