cody80 Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz Şub 18, 2009 57 2 8 May 10, 2019 #22 eski rehberleri silip atlanılan ufak detaylarla birlikte bir rehber gelir umarım
ssendogan Yeni Üyemiz Kayıt Üyemiz May 13, 2019 4 3 3 May 14, 2019 #26 desperado' Alıntı: donma gibi sorunlar ortadan kaldırılmış ayrıca iso desteği olmasıda güzel olmuş pes 2018 oyununda özellile denedim. gayet stabil Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşşekkürler
desperado' Alıntı: donma gibi sorunlar ortadan kaldırılmış ayrıca iso desteği olmasıda güzel olmuş pes 2018 oyununda özellile denedim. gayet stabil Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... teşşekkürler
serdar112 Yeni Üyemiz Kayıt Üyemiz Eki 8, 2022 12 1 3 Ocak 28, 2023 #30 desperado' Alıntı: donma gibi sorunlar ortadan kaldırılmış ayrıca iso desteği olmasıda güzel olmuş pes 2018 oyununda özellile denedim. gayet stabil Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... sagol
desperado' Alıntı: donma gibi sorunlar ortadan kaldırılmış ayrıca iso desteği olmasıda güzel olmuş pes 2018 oyununda özellile denedim. gayet stabil Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... sagol