PS3 Murdered: Soul Suspect

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 Murdered: Soul Suspect başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,643 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı PS3 Murdered: Soul Suspect
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan türkkaan96

türkkaan96

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 29, 2011
367
73
28
29
Sanırım bir dedektiflik oyunu ama bir açıklama olsaymış iyimiş oyun hakkında yinede teşekkürler.

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
sayılır.adamımız, ipuçları ile kendi cinayetini çözerken aynı zamanda ölen başkalarına da yardım ediyor.ama ben sıkıcı buldum oyunu.ilk bölümdeyim eğer ilerde oynanış çeşitlenmezse oyun fena halde patlayacak bence
Xbox için de malum sitelere düşmüş, eğer iyi değilse boş yere indirmeyeyim.

türkkaan96

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 29, 2011
367
73
28
29
L.A Noire'ı 3 kez bitirdim :D Anladığım kadarıyla biraz farklılar ama L.A Noire kadar olamaz bu oyun tabi bu bi öngörü

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
762
93
antarktika
Xbox için de malum sitelere düşmüş, eğer iyi değilse boş yere indirmeyeyim.
ben pek sevmedim uzun süre oynanacak bi oyun değil.watch dogs u bi nefesde bitirdim ama bu sıkıcı geldi.bu tarz oyunları da severim ama L.A Noire ye o kadar da benzemiyor. L.A Noire çok başarılı bi oyundu :)

L.A Noire'ı 3 kez bitirdim :D Anladığım kadarıyla biraz farklılar ama L.A Noire kadar olamaz bu oyun tabi bu bi öngörü

L.A Noire yi bende 2 kez bitirdim ve çok iyi bi oyundu fakat bu ona o kadar da benzemiyor hatta bu oyunu ona benzetmek L.A Noire ye haksızlık olur bence :)

oyun hakkında genel olarak yazacak olursam;
bu oyunda duvarlardan geçip insanları poses edebiliyorsunuz (bedenleri ele geçirme), düşünceleri okuyabiliyorsunuz.oyunda şeytanlar var ve onlara arkadan yaklaşarak öldürebiliyorsunuz,saklanılacak beyaz kısımlara saklanabiliyorsunuz ve genelde de bunları yapıyorsunuz
ama bi hayalet dedektifle oynamak pek keyifli değil.kilise kısmına kadar oynadım devam edermiyim bilemiyorum
tabii oyunu sevenler de olacaktır.herkezin kendi fikri sonuçta.gameplay videolarına bakın severseniz oynayın derim :)

Son düzenleme:

türkkaan96

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 29, 2011
367
73
28
29
ben pek sevmedim uzun süre oynanacak bi oyun değil.watch dogs u bi nefesde bitirdim ama bu sıkıcı geldi.bu tarz oyunları da severim ama L.A Noire ye o kadar da benzemiyor. L.A Noire çok başarılı bi oyundu :)

L.A Noire yi bende 2 kez bitirdim ve çok iyi bi oyundu fakat bu ona o kadar da benzemiyor hatta bu oyunu ona benzetmek L.A Noire ye haksızlık olur bence :)

oyun hakkında genel olarak yazacak olursam;
bu oyunda duvarlardan geçip insanları poses edebiliyorsunuz (bedenleri ele geçirme), düşünceleri okuyabiliyorsunuz.oyunda şeytanlar var ve onlara arkadan yaklaşarak öldürebiliyorsunuz,saklanılacak beyaz kısımlara saklanabiliyorsunuz ve genelde de bunları yapıyorsunuz
ama bi hayalet dedektifle oynamak pek keyifli değil.kilise kısmına kadar oynadım devam edermiyim bilemiyorum
tabii oyunu sevenler de olacaktır.herkezin kendi fikri sonuçta.gameplay videolarına bakın severseniz oynayın derim :)
Kısaca bu oyuna şöyle desek ? Beyond Souls'un Dedektif versiyonu ? :D Oynadın mı bilmiyorum gerçide :D Buda 2. öngörüm :p aydınlattığın için teşekkürler.Aslına işin gerçeği L.A Noire bittikden sonra Deli gibi dedektiflik oyunu aradım.Bende biliyordum aynı tadı alamıyacağımı ancak merak işte :D Fakat sonuç hüsrandı tabi ondan bu kadar sorguladım bu oyunu :D